Terminy Masterów w sezonie 2010/2011

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Re: Terminy Masterów w sezonie 2010/2011

Post autor: Gobos »

@Jankiel: tak jak opisales to wygladalo PGA z 3-4 lata temu. od tego czasu naprawde sporo sie zmienilo, ale skoro jestes zbyt leniwy zeby sprawdzic, trudno...

@Smiechu: do wypowiedzi innych osob nic nie mam - nie podobalo sie ze nie bylo wspolnego noclegu, za co imo wine ponosza gracze w tym samym, jesli nie wiekszym stopniu co organizator, luz.
natomiast twoje stwierdzenie ze PGA nie oferuje nic poza hostessami, jest zwyczajnie obrazliwe i krzywdzace dla osob ktore poswiecily swoj czas na zorganizowanie tego turnieju. powazny czlowiek ogarnalby sie i przeprosil, a ty brniesz dalej.

i juz tak na koniec - jak zapowiedzial Leśnik gdzieś w innym temacie, jesli PGA jednak dostanie mastera to nocleg bedzie, jak to mowia, "chocby skaly sraly".
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, o 09:52 przez Gobos, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Echhh Poznaniacy, Poznaniacy ;)
Za duzo cisnienia (i to mowie ja Cisnieniowiec pierwsza klasa).
Gobos prawda jest taka, ze mala liczba glosow mieliscie przez nocleg.
GT, ktore bylo kiedys impreza na ponad 100 osob w samym wfb, zrobilo sie pozniej lokalikiem na 30 osob, bo nie zapewnilo noclegow.
Logistyke macie bardzo dobra i reszte, nikt tego nie kwestionuje, ale imho zostala ona przycmiona ww. problemem...
Mi zwisa czy bedzie nocleg czy nie na PGA i tak glosowalem i bede glosowal, jednak takimi postami jak wczesniej predzej zniechecisz ludzi do glosowania na PGA niz zachecisz.
KAzdy ma swoje zdanie i proba przekonywania kogos na sile z autopsji mowiac, jest bezsensu.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Gobos- jeżeli was uraziłem czym kolwiek to ok - sorka.

Po organizacji WI wiem ile to jest pracy i ile osób musi pracować nad zorganizowaniem Mastera by wyszedł on naprawde super.
Jak nie przejdziecie to będziecie w takiej samej sytuacji jak my: dobre opninie i pochwały, ale niestety nie udało sie.

Poza tym tak z uśmiechem na ustach:
PGA to impreza ogólna, a WFB na niej jest raptem jakimś tam ułamkiem :)
(to tak apropo tych hostess :D )

Miejmy nadzieje że jakiś Master da w tym roku z nowu ciała i wtedy będzie szansa na dostanie sie do tej 10 najlepszych turów.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Czyli juz po gloswaniu i wiemy wiekszosc rzeczy.
Bardzo chcielibysmy wziac pazdziernik mianowicie 2-3 , dzieki temu ktos jeszcze mogl by sie zmiescic w pazdzierniku 23-24.

Czy ktos zglasza jakies ale co do proponowanego przez nas terminu?
Jankielu kiedy chcecie robic swoj master?

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Czyli się wyjaśniło. Bygdoszcz bierze październik. My marzec, Kraków Kwiecieć. Correct ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Prawdopodobnie, chyba ze na odwrot sie z Morrokiem beda dogadywac (w sensie Strategikon -> pazdziernik, Kohortex -> listopad).

Zmienilem w 1szym poscie.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Wolimy zdecydowanie pazdziernik i duzo lepiej nam to pasuje - tak samo wlascicielowi Moto. ( w sumie to byl nasz wymarzony termin, ale przez PGA nie moglismy sie o niego ubiegac , bo jego przelozyc sie nie da)

Czekam zatem na glosy z Wroclawia i Slaska, bo chcialbym potwierdzic termin w przeciagu miesiaca.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

My 25-26 września i na ten termin mamy zarezerwowany hotel. Musi być przecież odpowiedni odstęp od DMP - jak będzie za blisko, to nikt nie przedłoży naszego mastera nad DMP.
od tego czasu naprawde sporo sie zmienilo, ale skoro jestes zbyt leniwy zeby sprawdzic, trudno...
Gdyby mi ktoś sponsorował wyjazdy na słabe mastery, to może bym jeździł. Nie mam obowiązku jeździć na byle jakie turnieje i nazywanie tego lenistwem jest żenujące. PGA nie dostało mastera - trudno. Pewnie przez lenistwo graczy :roll:
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dobra to wezmiemy wtedy 16-17 lub 23-24 pazdziernik.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Na ten moment ładnie wszystko można ułożyć:

Maj – Master Blaster
Czerwiec – wolny
Lipiec – Wielki Dracon
Sierpień – DMP
Wrzesień – Silesian
Październik – Kohortex
Listopad – Strategicon
Grudzień – Macki Wojny
Styczeń – wolny
Luty – Bazyliszek
Marzec – Bitwa o Białystok
Kwiecień – True Arena

Ktoś się nie zgadza?
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Sprawdz 1szy post.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Racja, starałem się skupić na kalendarzu.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Też zmieniłem swego pierwszego posta Basiu, bo jak już (mam nadzieję - jeśli się mylę to niech c4h10 i Ksch mnie poprawią) ustaliliśmy to marzec dla Białegostoku a kwiecień dla Krakowa :)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Strategicon będzie w listopadzie

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Zatem Kohortex 16-17 pazdziernik lub 24-25.

Awatar użytkownika
zembol
Oszukista

Post autor: zembol »

Morrok pisze:Strategicon będzie w listopadzie
A coś bliżej już planujesz? początek? środek?
Obrazek Obrazek
Nowe Lizaki: 110/30/89 | Demoniszcza: 16/0/11 | 101st Abn Div: 4/1/8

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

odnosnie naszego terminu marcowego - ostateczny bedziemy mogli podac gdzies okolo wrzesnia/pazdziernika. uzalezniony bedzie od terminarza zjazdow Politechniki Bialostockiej w roku akademickim 2010/2011, ktory jeszcze nie jest znany.

ale spoko, wszystko dogadamy, nikt nikomu krzywdy nie zrobi - to do Krakowa ;).

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Czarny, Karli - luźno, ja będę miał spotkanie z facetem, od którego chcę wynająć miejscówkę na mastera w tym, lub przyszłym tygodniu i będę mierzyć w termin kwietniowy, najlepiej jakoś pod koniec. Także marzec jest cały Wasz :mrgreen:

Od razu korzystając z możliwości pisania na Liście - wielkie dzięki za poparcie Areny - nie zawiedziemy Waszego zaufania 8)

Dziękuję również rywalom za czystą grę, osobiście uważam PGA 2009 za bardzo dobrze zorganizowany turniej, który świetnie wspominam. Noclegi i sztywny termin, gdyby nie to, to zapewne nie potrzebowalibyście dogrywki. Pozdrawiam i trzymam kciuki za sobotę, tak jak już dzisiaj krzyczęliśmy - Mistrz, mistrz - Kolejorz! :wink:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

zembol pisze:
Morrok pisze:Strategicon będzie w listopadzie
A coś bliżej już planujesz? początek? środek?
jutro idę obgadać konkret. Tak więc szybko będzie znana twarda data ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No i fajnie, ze sie dogadalismy wszyscy bez jakis wiekszych zgrzytow.

ODPOWIEDZ