ŚCIEPA NA BAZYLA I, 22/05/2010, WARSZAWA
Re: ŚCIEPA NA BAZYLA I, 22/05/2010, WARSZAWA
czyli co mam się zgłaszać na lokal z miesięcznym wyprzedzeniem
- swieta_barbara
- habydysz
Nie musisz, na pewno zrobimy jakas liste rezerwowa. Zreszta: miesiac? 15 dni! Chyba na tyle mozna sobie czas zaplanowac!RAFIX pisze:czyli co mam się zgłaszać na lokal z miesięcznym wyprzedzeniem
jeżeli jesteś uczniem/studentem to tak
- swieta_barbara
- habydysz
Zycie to dziwka, a potem umierasz.RAFIX pisze:jeżeli jesteś uczniem/studentem to tak
Gdybym był nieco mniej leniwy, to bym sobie to zmienił na sygnaturkę.swieta_barbara pisze:Zwlaszcza, ze zamierzam wtloczyc do katechetycznej cyklon b - po Twoim pomysle z zaproszeniami indywidualnymi.
Epic ownage, very najs
Oi,
czy moje zgloszenie w ogole doszlo? Zaslalem nawet liste armii, a wciaz nie widze, bym byl zarejestrowany? Jakis klopot z poczta?
Edit: Dzieki, Wydaje sie, ze nie potrzebnie powiedzialem brzydkie wyrazy o administratorze mojego serwera.
czy moje zgloszenie w ogole doszlo? Zaslalem nawet liste armii, a wciaz nie widze, bym byl zarejestrowany? Jakis klopot z poczta?
Edit: Dzieki, Wydaje sie, ze nie potrzebnie powiedzialem brzydkie wyrazy o administratorze mojego serwera.
Ostatnio zmieniony 8 maja 2010, o 10:09 przez ninjaska, łącznie zmieniany 1 raz.
wyglada na to ze miales zaproszenie bo jestes na liscie... nr 17ninjaska pisze:Oi,
- morgan10005
- Falubaz
popieramRince pisze:Imho na turniej tydzien przed gorzowem, zglosi sie ponad 50 osob...
Zgoda, ale warto byloby dopisac, ze turniej 24 osobowy odbedzie sie JEDYNIE jesli nie zglosi sie wiecej niz 50 osob.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- swieta_barbara
- habydysz
Update zgloszen. Otwieramy liste rezerwowa.
wystarczy ze zglosze sie na forum i bede czekal na rozwoj wypadkow i jak duzy tur bedzie realny wysle pelne zgloszenie czy odrazu wysylac calosc?swieta_barbara pisze:Update zgloszen. Otwieramy liste rezerwowa.
Robimy to dla kasy na Bazyla, nie dla znajomych, 50 osób na korytarzu przynosi większy zysk niż 24 w katechetycznej. Zgłaszajcie się, dzięki tej kasie będziemy wszyscy grać na ładniejszych terenach, a nasz Bazyliszkowy master będzie jeszcze lepszy.
- swieta_barbara
- habydysz
Niko pisze:wystarczy ze zglosze sie na forum i bede czekal na rozwoj wypadkow i jak duzy tur bedzie realny wysle pelne zgloszenie czy odrazu wysylac calosc?swieta_barbara pisze:Update zgloszen. Otwieramy liste rezerwowa.
Tylko pelne zgloszenia bedziemy rozpatrywac pod katem rozszerzenia turnieju, czy wskoczenia z listy rezerwowej na liste sponsorow :]Zgłoszenia przyjmujemy do 20. maja, wyłącznie pod adresem jezdzcy.hardkoru@gmail.com z rozpiską w formatach html, txt lub wklejoną w treść maila. Zgłoszenia muszą zawierać IMIĘ, NAZWISKO i NR ID. Tylko terminowe i poprawne zgłoszenie gwarantuje wzięcie udziału w turnieju i dodatkowe 5 punktów!
@Jasiuuu: tez mi sie podoba ta koncepcja. Zobaczymy jak pojda zgloszenia. Jak bedzie 45-50, to zrobimy wiekszy turniej.
czy działa imperialne (oczywiście na podstawce od helki) przejdą jako helki???
Kalesoner pisze:Rafix, bardzo dobrze wspominam lokale robione przez Inkwizytora, może zamiast narzekać czas żebyście zrobili kilka fajnych lokali na Narbutta?
Myśle że na Narbutta nie będą robić - mają lepszą miejscówke ( i nie jest to nasze OSP) na zrobienie 3 lokali w tym sezonie