Problem z radiówką.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Problem z radiówką.
Witam. Mam internet od Vectry (2mb). Sygnał jest radiowy. I teraz mam z tym problem, którego nie miałem mając neta z kabla. Albo mi sie całkiem rozłącza i ikonka pokazuje niedostępną sieć (router sie wtedy nie świeci), albo router działa ale netu nie ma (mam tylko połączenie z siecią domową ale z internetem już nie). Nie wiecie co może być przyczyną i jak ewentualnie to poprawić? Prosze o łopatologiczne wyjaśnienie problemu (tak jakbyście to tłumaczyli orkowi). Z góry dzięki za pomoc. PZDR
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
No to bieresz te łopate i jeb!Mhroczny Rycerz pisze:Prosze o łopatologiczne wyjaśnienie problemu (tak jakbyście to tłumaczyli orkowi). Z góry dzięki za pomoc. PZDR
Ja też mam radiówkę i jak coś nie działa, to albo czekam, próbuje łączyć się ponownie, albo odłączam kabel i podłączam (jak jestem bardziej zdesperowana), albo dzwonie do dostawcy i się wyżalam (dla najbardziej zdesperowanych). Ogólnie dupa, jeśli masz możliwość pociągnięcia kabla, a używasz radiówki :<
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Męcz tylną część ciała dostawcy netu;).
Tele2 mam... co chwile się zawieszał na początku. Po którymś wezwaniu przyjechali. Cały sprzęt od net'u wymienili na nowy, kable też jakieś nowe. Potem chyba coś w jakiejś budce ulicznej gmerali i... net działa już długi czas bez większych problemów. Naprawdę dużo zależy od solidności firmy.
Najgorsze są wg. mnie osiedlowe sieci radiowe.. facet miał antenę na dachu - co burzę walił w nią piorun i neta nie było 1-2 tyg.
Tele2 mam... co chwile się zawieszał na początku. Po którymś wezwaniu przyjechali. Cały sprzęt od net'u wymienili na nowy, kable też jakieś nowe. Potem chyba coś w jakiejś budce ulicznej gmerali i... net działa już długi czas bez większych problemów. Naprawdę dużo zależy od solidności firmy.
Najgorsze są wg. mnie osiedlowe sieci radiowe.. facet miał antenę na dachu - co burzę walił w nią piorun i neta nie było 1-2 tyg.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Jeśli router "przestaje Ci się świecić" (cały z tego co rozumiem) to najprawdopodobniej padł, oddaj na gwarancji jeśli posiadasz, to najczęstsza przyczyna awarii w takich sprawach. Jeśli nie świeci się tylko dioda sygnalizująca podłączenie kabla od dostawcy uderzaj do dostawcy ale mało prawdopodobne bo by Ci Wi-Fi nie padało wtedy.