"Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
Re: "Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
No po maturze będzie ostro
Przewidziane sa nagrody?
Pojawię się zapewne, bo i tak 2 dni wcześniej pokaz robie, a ustny ang r zdam bez przypału wysoko. Rozpę podeśle na dniach jakoś, jak złożę coś sensownego.
Pojawię się zapewne, bo i tak 2 dni wcześniej pokaz robie, a ustny ang r zdam bez przypału wysoko. Rozpę podeśle na dniach jakoś, jak złożę coś sensownego.
"kot i krew kot i krew wszystkie liście spadly z drzew"
od kotów to są Chińczyki:P zresztą kota nie tak łatwo złapać, więc po co sie przemęczać, ale jak zagramy i skonczymy wczesniej bitke można zrobic questa XD
od kotów to są Chińczyki:P zresztą kota nie tak łatwo złapać, więc po co sie przemęczać, ale jak zagramy i skonczymy wczesniej bitke można zrobic questa XD
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
a w końcu turniej z nagrodami po paru wygranych turniejach +parę podium dostawałem zawsze tylko dyplom, a niekiedy nawet tego nie był więc teraz będzie miła odmiana.
oh jak nagrody to górken się strzeż podejdę do tego poważnie
oh jak nagrody to górken się strzeż podejdę do tego poważnie
Dark Elf Army of Druchii:
Win/Draw/Lose (04.01.2010-xxx)
18/1/4
Nie mam nic przeciwko, ale taki numer, a potem za takie nagrody trzeba będzie szukać innej szkoły do organizowania turniejów.
Boberr pisze:nawet poprawnie nie potrafisz zacytowac idio.... idiomu:Górken pisze:"kot i krew kot i krew wszystkie liście spadly z drzew"
,,kot i krew i kot krew wszysti3 liscie spadly z drzew''
pzdr
no nie!! może i mi się kiedyś coś uda
mam przed sobą jeszcze całe życie!
O Boberku to wpadasz tu na turniej? sorka za Łęczną ale nie dałem rady wstać na juwe mam nadzieję że challenge będzie aktualny i Kondi nie obrazi się za małą zmianę:>?
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja