Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Tfurczość BEM - Wargulf wip 11.05
Fotki słabe ale na pierwszy rzut oka widać, że oczy odstają od reszty (poziomem a nie wyłupiastością )
Foty podmienione. Ja już na prawdę nie wiem, co mam zrobić z tym aparatem, żeby wyszedł na zdjęciach jak w rzeczywistości :/ (wargulf, nie aparat)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Kostne elementy slabe ( layering kreseczkowy jest nie do pobicia)
Reszta bardzo dobra - swietna skora , no i OSL z oczu.
Reszta bardzo dobra - swietna skora , no i OSL z oczu.
Taki troche slang.
Malujesz pazur czy rog na jakis ciemny braz - nastepnie nakladasz pierwsza warstwe np. bestiala i zostawiasz tylko cienkie linie schorcheda i pozniej na bestiala kolejne jasniejsze warstwy.
Zerknij na pazury mojego cold ona to latwiej zlapiesz
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6&start=20
P.S. Jakiej nie mam weny na malowanie to glowa mala... Od miesiaca nie chce mi sie totalnie malowac...
Próbowałam, ale nie mam cierpliwości. W sumie to mogę jeszcze przysiedzieć.
Jakiej ja nie mam weny na rysunek i naukę! A jeszcze fizyka mi została :<Ziemko pisze:P.S. Jakiej nie mam weny na malowanie to glowa mala... Od miesiaca nie chce mi sie totalnie malowac...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Ślepia super Ci wyszły,masz jakieś inne undeady?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Najsłabszym elementem są zdecydowanie kości, jakieś cieniowanie by się przydało, bo jak na razie to mam wrażenie że poszłaś na łatwiznę: baza+ wash z sepi
Cala reszta jest bardzo OK
Cala reszta jest bardzo OK
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tak na prawdę to obydwoje oczu jest tak samo, tylko zdjęcia kłamią A co do futra to już się wypowiadałam na Twoim wątkuSexRocket pisze:SL przy lewym oku wyszedl zajebiaszczo przy prawym ciut slabiej ale tez git. Fajnie tez wygladaja kosciane elementy a co do reszty to ciezko stwiedzic no i futro slabe...
I tu się zastanawiam, czy chodzi generalnie o VC, czy o coś, co ma jeszcze na sobie trochę mięsapatryk999 pisze:Ślepia super Ci wyszły,masz jakieś inne undeady?
PS Nad kośćmi jeszcze siedzę
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jestem analfabetą technicznym :<Raptaparat pisze:Ustawiaj dluzszy czas naswietlania kiedy pstrykasz fotki - zdjecia beda jasniejsze
Wyglada dobrze, ale nadal uwazam, ze moglabys powalczyc jeszcze z tym futrem.