dostane odpowiedz??RAFIX pisze:czy działa imperialne (oczywiście na podstawce od helki) przejdą jako helki???
ŚCIEPA NA BAZYLA I, 22/05/2010, WARSZAWA
Re: ŚCIEPA NA BAZYLA I, 22/05/2010, WARSZAWA
- swieta_barbara
- habydysz
Sorka, dopiero do kompa siadlem. A nie moglbys zrobic czegos, zeby byly bardziej monumentalne? W wojownikach jest problem, bo bardzo czesto wystawiaja dziala DoW i zwykle dziala imperialne moglyby wprowadzac przeciwnika w blad. Zwykle dziala na podstawkach helki nie przejda. Ale jesli postawisz je na jakiejs wymodelowanej mega podstawce hellcanona, ktora jasno bedzie wskazywac na demonicznosc heleny - prosze bardzo.RAFIX pisze:dostane odpowiedz??RAFIX pisze:czy działa imperialne (oczywiście na podstawce od helki) przejdą jako helki???
na podstawce będzie gwiazda chaosu, poza tym hel nie jest demoniczna
tylko flafowo;)
- swieta_barbara
- habydysz
To chociaz je przyozdob jakos sztandarem czy innym badziewiem, zeby nikt nie mial watpliwosci OCB i 'ere we go. Dopilnuj tez, zeby wszyscy Twoi przeciwnicy na bank wiedzieli, ze wystawiasz helupy, a nie dzialka DoW.
Oczywiscie z malowania zero.
Oczywiscie z malowania zero.
ja zawsze u was mam 0 zmalowania, bo mnie nie lubicie
- swieta_barbara
- habydysz
Bo sie nie myjesz.RAFIX pisze:ja zawsze u was mam 0 zmalowania, bo mnie nie lubicie
tylko mięczaki się myją
daj Chdwarfy jako obsluge... a z malowania to i u mnie mial bys 0!
zmieniłem koncepcje na dwa działa, tańsze
- swieta_barbara
- habydysz
Dokladnie - zeby nie bylo, ze JH robia turnieje dla elit i nie daja sie argumentacjiKalesoner pisze:Limit osób zniesiony. Zapraszamy.
Prawidlowe podejscie. Masz szanse na punkty - pod warunkiem, ze sie umyjesz.RAFIX pisze:zmieniłem koncepcje na dwa działa, tańsze
na miękki jesteś żeby warunki stawiać, przynajmniej mi
- swieta_barbara
- habydysz
Groza powialo. Konczymy te zarty, zanim sie flejm zacznie.
pzdr
pzdr
skoro tak to poszlo moje zgloszenieswieta_barbara pisze:Dokladnie - zeby nie bylo, ze JH robia turnieje dla elit i nie daja sie argumentacjiKalesoner pisze:Limit osób zniesiony. Zapraszamy.
- dziekanotr
- Wodzirej
poszlo zgloszenie po dluzszej przerwie trzeba wkoncu wpasc na turniej;D
- swieta_barbara
- habydysz
Chcialem tylko sie kulturalnie spytac, komu ewentualnie z uczestnikow turnieju, przelozenie na niedziele uniemozliwiloby przyjscie?