Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Dobrze piszesz - ale okaże się czy masz rację, kiedy zobaczymy skład do eliminacji. No i późniejszy wybór kapitanów (o ile ta formuła dalej obowiązuje). Generalnie potencjał w tym systemie, do wymijania chorych akcji, jest. Pytanie, czy z niego skorzystacie Oby tak, bo ETC nie powinno kojarzyć się z żenującą przepychanką, tylko z miejscem kaźni naszych przeciwników
Włosi do przejścia ale tym razem musi być zimne wyrachowanie i spokój.
Coś nie pasi, wołać sędziego i się uśmiechać do przeciwnika aż przyjdzie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
- swieta_barbara
- habydysz
Mysle, ze sie mylisz, ale mam nadzieje, ze ja sie myle.Dalmar pisze:Myślę, że Panowie z obecnego Top4 dadzą szansę na pre-ETC każdemu dobremu graczowi i wybiorą tych naj.. nawet jeśli będą z Jeźdzców Hardkoru czy dowolnego innego klubu. Szkoda że nie każdy tak potrafi
Ta, jasne. Przychodzi sedzia i mowi: nie zamierzam tego sedziowac.bigpasiak pisze:Włosi do przejścia ale tym razem musi być zimne wyrachowanie i spokój.
Power czuje, ze bedzie mega, ale przeciez nasi przeciwnicy tez sie rozwijaja. Niemcy z tego co slyszalem jada na 2-tygodniowy oboz szkoleniowy przed euro.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Było;swieta_barbara pisze:Mysle, ze sie mylisz, ale mam nadzieje, ze ja sie myle.Dalmar pisze:Myślę, że Panowie z obecnego Top4 dadzą szansę na pre-ETC każdemu dobremu graczowi i wybiorą tych naj.. nawet jeśli będą z Jeźdzców Hardkoru czy dowolnego innego klubu. Szkoda że nie każdy tak potrafiTa, jasne. Przychodzi sedzia i mowi: nie zamierzam tego sedziowac.bigpasiak pisze:Włosi do przejścia ale tym razem musi być zimne wyrachowanie i spokój.
1 – Znać zasady a nie płakać, że krzywdzą naszych. (Po 4 latach ETC nie zna się ani Erraty, ani wciągania do walki)
2 – Kurwami nie rzucać.
3 – Znajomość angielskiego do czegoś więcej niż do ubliżania sędziom wykorzystywać.
4 – Jak sędziowałem piłkę nożną, to za mniej wyrzucałem z boiska. Polska to dziwny kraj – ale stosunku kiboli i graczy do sędziów piłkarskich nie radzą przenosić na ETC. W siedmiu gra się słabo.
5 – Malal kiedyś pokazał jak grać z Włochami – nawet nie wiedzieli co ich walnęło, jakoś sędziego nie wołali.
Tak w ogóle - Pasiak ma rację – ograć ich na zimno i tyle.
Przypominam – każda z „czterech wielkich” drużyn – Polska, Dania, Włochy, Niemcy – ma krew na rękach i w każdej z nich są gracze którzy na 0-20 zasłużyli, nazwiska litościwie przemilczę. To, że z Duńczykami fajnie się pije, a Niemcy się mizdrzą jako fluffowe misiaczki – nic nie znaczy. Oczywiście Włosi oszukują najlepiej – „Tradition”.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Dlatego Malal powinien byc kapitanem, pamietam to ETC (2ga jego edycja w Gorzowie) , siedzialem wtedy prawie nontoper z reprezentacja i sie on z Wlochami nie cackal. Robson podobnie.
Uwierz Cosmo, zanim pojechaliśmy do Rosji, to się wprawialiśmy w bojach, pomimo że w Battla ich rozgromiliśmy to z vódką wygrali ^^Cosmo pisze:;-D Do Rosji nauczyc sie pic wodke zanim przyjedziemy? ;Pswieta_barbara pisze:Niemcy [..] jada na 2-tygodniowy oboz szkoleniowy przed euro.
To juz wiem z kim biore remis w niedziele rano ;DJJ pisze:To, że z Duńczykami fajnie się pije [..] nic nie znaczy.
Ach JJ, jak Ty to robisz ze komplementy od Ciebie brzmia jeszcze milej niz reklamy w telewizji :)JJ pisze: 5 – Malal kiedyś pokazał jak grać z Włochami – nawet nie wiedzieli co ich walnęło, jakoś sędziego nie wołali.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Cosmo pisze:To juz wiem z kim biore remis w niedziele rano ;DJJ pisze:To, że z Duńczykami fajnie się pije [..] nic nie znaczy.
ETC to wielkie święto.
"Raz w roku, w Sobotę nie piję."*
Nawet starzy degeneraci - Baśka i Kielon to uszanowali. Tobie też radzę.
* W nadmiarze.
Jasne Cosmo, Ty pierwszy pójdziesz spać, jeśli nie pojedziesz i zostaniesz w domu A i wtedy trzeba by Cię pasami przypinać, żebyś stopem do Szwajcarii nie pojechał
post z gatunku:Jedy Knight pisze: Było;
1 – Znać zasady a nie płakać, że krzywdzą naszych. (Po 4 latach ETC nie zna się ani Erraty, ani wciągania do walki)
2 – Kurwami nie rzucać.
3 – Znajomość angielskiego do czegoś więcej niż do ubliżania sędziom wykorzystywać.
4 – Jak sędziowałem piłkę nożną, to za mniej wyrzucałem z boiska. Polska to dziwny kraj – ale stosunku kiboli i graczy do sędziów piłkarskich nie radzą przenosić na ETC. W siedmiu gra się słabo.
'zamykam oczy, lece i jak nikt mnie nie jebnie to przezylem'
oby wiecej takich postow !
pzdr
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Oby więcej Tottich. Oni zapewnią nam zwycięstwo.thurion pisze: post z gatunku:
pzdr
skąd wiedziałeś że to mój ulubiony piłkarz? serio!Jedy Knight pisze:Oby więcej Tottich. Oni zapewnią nam zwycięstwo.thurion pisze: post z gatunku:
pzdr
swoją drogą
sezon klub mecze gole
1992/1993 AS Roma 2 0
1993/1994 AS Roma 8 0
1994/1995 AS Roma 21 4
1995/1996 AS Roma 28 2
1996/1997 AS Roma 26 5
1997/1998 AS Roma 30 13
1998/1999 AS Roma 31 12