Euro SNOT II, GDAŃSK - Morena: 16.05.2010
witam, czy moje zgłoszenie dotarło? Nie chciałbym, aby się w środę okazało, że nie i nie będę mógł was odwiedzić
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
odwiedzic zawsze mozna;) tylko weź koszyk z łakociami :>
Pacek wez zmasakruj cfffaniaka ode mnie
Ja nie ludzikam na tym turnieju...
Imperium bez 2 czolgow i altara i 3-4 dzial - wtedy trzeba myslec ta armia
Nie wiem generalnie moją głowe zachmurzaja frywolne rzeczy jak studia czy 3 prace:)
dotarlo, jak dam rade to dzis wieczorem zrobie upa, zeby ci co nie zglosili mieli czas na refleksjePacek pisze:witam, czy moje zgłoszenie dotarło? Nie chciałbym, aby się w środę okazało, że nie i nie będę mógł was odwiedzić
pzdr
Impressive AdamieRzymek pisze:Nie wiem generalnie moją głowe zachmurzaja frywolne rzeczy jak studia czy 3 prace:)
Dobra nie spamuje, bo zaraz uslysze, ze sie wtryniam (jaki ja niedobry)
ostateczna lista zgloszen:
tych co nie przyslali rozpy dalej zapraszam, 2 pkt wiosny nie czynia, tych co chca poogladac tez zapraszam, do Niedzieli moze byc ze mna utrudniony kontakt stad chcialem szybko zakonczyc przyjmowanie zgloszen
pzdr
tych co nie przyslali rozpy dalej zapraszam, 2 pkt wiosny nie czynia, tych co chca poogladac tez zapraszam, do Niedzieli moze byc ze mna utrudniony kontakt stad chcialem szybko zakonczyc przyjmowanie zgloszen
pzdr
Kowal coś gadał ze moze bedzie ; p
No wypada zetrzeć centymetrową warstwę kurzu z figurek i gdzieś się w końcu pojawić.. zapiszcie mnie:Młody pisze:Kowal coś gadał ze moze bedzie ; p
Kuba "Kowal" Kowalczuk , HE, Id 1421
Jak coś sklecę, to wyślę rozpiskę, i tak już po czasie, więc się nie pali (Młody mogłeś wspomnieć, że do środy trzeba wysyłać rozpiski ). W najgorszym wypadku dam ją do zweryfikowania przed turniejem.
Pozdrawiam,
Kowal