Nowy szeryf w mieście!
Nowy szeryf w mieście!
Ponieważ dotychczasowa ekipa administratorska nie wystarcza na takie (wielkie, popularne, zaspamowane, kulturalne -- niepotrzebne skreślić) forum, jakim stało się BP, mamy nowego, szóstego admina.
Szóstym adminem jest Ziemko.
Osoba znana, lubiana, rozsądna i z zapałem. Ma niezły licznik postów i bardzo mocno nas skoru... przekonał że jest odpowiednią osobą na odpowiednie stanowisko.
Skończył się dzień dziecka, spamerzy i flejmerzy
Powitajmy go ciepło na tym stanowisku, niech nasyci się szacunkiem i lansem zanim zdąży się zorientować w jaki kierat dał się wcisnąć
Szóstym adminem jest Ziemko.
Osoba znana, lubiana, rozsądna i z zapałem. Ma niezły licznik postów i bardzo mocno nas skoru... przekonał że jest odpowiednią osobą na odpowiednie stanowisko.
Skończył się dzień dziecka, spamerzy i flejmerzy
Powitajmy go ciepło na tym stanowisku, niech nasyci się szacunkiem i lansem zanim zdąży się zorientować w jaki kierat dał się wcisnąć
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Przyznajcie się że to nagroda za walkę z Vegą
A tak na serio to mu gratuluje choć czasami bywa zbyt ostry Zwlaszcza dla Offtopów które sa bardzo twórcze i konstruktywne
A tak na serio to mu gratuluje choć czasami bywa zbyt ostry Zwlaszcza dla Offtopów które sa bardzo twórcze i konstruktywne
Nawet gdyby tak było, to i tak zasługiwałby na uberszacun za determinację i przekucie parcia w działanieNehan pisze:czuje, ze ziemko sam stworzyl wege, zeby tylko dostac admina
A ja mu pogratuluję, a co, może łagodniej na mnie popatrzy
Administracja BP ma zaszczyt zakomunikowac, ze do grona jej masonskiego grono dolaczyla kolejna osoba. Jest nia znana i lubiana Yudokuno!!! Agnieszka od dlugiego czasu spisywala sie swietnie w roli moderatora, przesiadujac i pomagajac na wewnetrznym administratorskim forum, wiec owy "awans" byl de facto formalnoscia.
Przywitajmy ja serdecznie na nowym stanowisku
P.S. Spamerzy, OFtopowcy skonczyly sie dobre czasy
Przywitajmy ja serdecznie na nowym stanowisku
P.S. Spamerzy, OFtopowcy skonczyly sie dobre czasy
Mów za siebie, ja tam się boję dyktatury jednej rodziny na BPZiemko pisze:znana i lubiana
To ja jestem ten zly, na mnie sie ciagle narzeka
nie dość że zaciągnęła Jankiela przed ołtarz to jeszcze będzie "rzondzić" na BP...
niedługo strach będzie otworzyć lodówkę
a na poważnie- gratulacje. im więcej pracy administracyjnej tym mniej flejmów i "radosnej twórczości" użytkowników.
niedługo strach będzie otworzyć lodówkę
a na poważnie- gratulacje. im więcej pracy administracyjnej tym mniej flejmów i "radosnej twórczości" użytkowników.
A kto mnie uwiódł, w wyniku czego zebrałem wpierdol od Jankiela?Yudokuno pisze:Tomaszu, czy ja jestem aż tak groźna? Przeca niespecjalnie wdałam Ci się we znaki
ja? No co Ty?Tomash pisze:A kto mnie uwiódł, w wyniku czego zebrałem wpierdol od Jankiela?Yudokuno pisze:Tomaszu, czy ja jestem aż tak groźna? Przeca niespecjalnie wdałam Ci się we znaki
Ziemas, spoko, na Ciebie narzekają, bo jesteś modem niewdzięcznej LL- byłby kto inny, to też by narzekali. Ale i tak odwalasz kaaawał dobrej, czarnej roboty
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ja jestem zly, bo przegladam rozpiski JH , pisze szczera prawde w forum Trojmiejskim i otwieram glosy na mastera przed koncem wynikow
Nie ma slow, zeby opisac ogrom zla, ktore prezentuje
Nie ma slow, zeby opisac ogrom zla, ktore prezentuje