Cosma abomkaANtY pisze:Runy znaczą Hellpit abomination? nie chce mi się pdfa ściągać to zgaduje
Re: Blog o Myszolakach [18.03 Slaves]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Blog o Myszolakach
Abominacja bardzo fajna, jedna z lepszych jakie widziałem (w koncu jakas ktora nie wyglada jak kulka z modeliny która wpadła do pudełeczka bitsów)
No no, wypraszam sobie, chwaliłem paintjobHehehe nie ma to jak chwalic wlasne dzielo ;P
No bardziej miałem na myślitak trochę "normalniej" - zielone liście i kwiaty w różnych kolorach. Ale tak też jest fajnieCo do kwiatkow to rzeczywiscie myslalem o tym zeby zrobic je w innym kolorze, ale doszedlem do wniosku ze wtedy juz te podstawki wyszlyby zbyt pstrokate. Z kolei szachownica filetowe liscie + niebieskie kwiaty i niebieskie liscie + fioletowe kwiaty to bylby totalny oczaplas ;D wiec zrobilem tak jak jest. Mysle ze klimat dzikiej i zywej dzungli udalo sie uzyskac (przynajmniej w jakims stopniu .
Drapieżna Hydra Penisogłowa też mi się podoba
http://trollsforge.com/
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
i want music that tears itself apart
i need a catchy tune like i need a bullet in the heart
Varinastari pisze:Abominacja bardzo fajna, ale...jedna z jej głów ...hm...przypomina.....zmuitowanego chuja?
Dobre...
Muszę uważać co robię bo dziwnie to może być odebrane
Kindol pisze:Cosma abomka
Wygrał Pan uścisk dłoni prezesa
Za cholerę nie chciało się zmieścić...ANtY pisze:Runy znaczą Hellpit abomination?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Cosmiczne te skaveniska! muszę się przyznać do tego że początkowo sceptycznym okiem patrzyłem na te kolorowe skaveny! ale teraz widzę że to wszystko fajnie zaczyna się prezentować i ma kopa! pomysł bardzo fajny! wykonanie bardzo porządne! teraz tylko czekam na kolejne odsłony! kto powiedział że skaveny mają być tlyko zgnitozielonobrązowe?
Wbijaj z kolejnymi unitami!
Wbijaj z kolejnymi unitami!
Po ponad miesiecznej przerwie udalo mi sie skonczyc kolejny oddzial. Tym razem Clanraci ze scenka rodzajowa - misfire Poison Wind Mortara ;P Docelowo ten dodzial ma biegac z ta wlasnie maszynka :-) Konwersje i zdecydowana wiekszosc malowania to wynajete krasoludki, moj tylko pomysl i kolorystyka + wykonczenie fillera. Uzbrojenie oczywiscie zdobyczne na ziemkowej plewnej saurii ;P ;*
Wiem ze troche z dupy zdjecia mimo prob zmiany tla i oswietlenia :/ Ewidentnie jestem beztalenciem ;D
I zblizenie na filler:
Zapraszam do komentowania :) Mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie kolejny oddzial Slavow. Powiem wam ze na stole juz wszystko razem zaczyna naprawde fajnie wygladac :)
Wiem ze troche z dupy zdjecia mimo prob zmiany tla i oswietlenia :/ Ewidentnie jestem beztalenciem ;D
I zblizenie na filler:
Zapraszam do komentowania :) Mam nadzieje ze niedlugo pojawi sie kolejny oddzial Slavow. Powiem wam ze na stole juz wszystko razem zaczyna naprawde fajnie wygladac :)
Zenujacy jeestes zeby okradac cmentarz lizardmenski Kazdy wie, ze nie bylbys w stanie zdobyc takie wyposazenia na zywych
Fajnie wyglada ten klocek
Fajnie wyglada ten klocek
Cosmo muszę cię zmartwić ale dla mnie ten filer wygląda jakby stegozord zjadł z 3 szczurasy i dużo zielonych liści, a potem postawił obfitego stolca
W realu faktycznie figsy wyglądają dużo lepiej, tu pewnie przez prześwietlenie strasznie oczojebne są. W każdym razie myziaj dalej bo fajnie wychodzi
Pzdr
W realu faktycznie figsy wyglądają dużo lepiej, tu pewnie przez prześwietlenie strasznie oczojebne są. W każdym razie myziaj dalej bo fajnie wychodzi
Pzdr
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Wybuch mial wygladac troche jak mala atomowka, ale faktem jest ze wyszedl zbyt zbity - za malo sie rozplywa u podstawy.. Ale mysle ze w realu wyglada mimo wszystko ciekawie :) Musze pocwiczyc te zdjecia......
Ziemko, na cmentarzu to oni juz wyladowali bez uzbrojenia ;P za zlekcewazenie futrzatej potegi i zadufanie lysego dowodcy ;PP
PS: Sam jestes stolec Zelazko ;P
Ziemko, na cmentarzu to oni juz wyladowali bez uzbrojenia ;P za zlekcewazenie futrzatej potegi i zadufanie lysego dowodcy ;PP
PS: Sam jestes stolec Zelazko ;P
Ostatnio zmieniony 15 maja 2010, o 14:52 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobre
Ta kupa ma cos z kupy Fajny motyw z szczurkami które się topią i widac same kostki ich
czekamy na wiecej
Ta kupa ma cos z kupy Fajny motyw z szczurkami które się topią i widac same kostki ich
czekamy na wiecej
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Bylo troche przerwy bo nie gram w ta glupia gre ;P ale nudzi mi sie na bezrobotnym ;> wiec popackalem jeden z moich ulubionych oddzialow. Niestety konwersja jeszcze na potrzeby 7ed, stad maly oddzial. Mam nadzieje ze spodoba sie pomysl z dymem w Censerach. Ladnych pare lat temu widzialem ten pomysl bodajze u Vocala i sie spuscilem jako mlody szczurek. Teraz przyszedl czas na plagiat ;-P Enjoy.
Edit: Widze ze sie troszke forum rozjechalo :/ ale mam nadzieje ze przezyjecie ;*
Edit: Widze ze sie troszke forum rozjechalo :/ ale mam nadzieje ze przezyjecie ;*
Battle na trzezwo bylby nudny...
Spoko wyglądają, dobra robota
Jedyne co bym zmienił to 'poczatek' dymu zaczal od szarości z zielenią, ale to kwestia gustu raczej
rozumiem, ze teraz 10+ censerów w oddziale na 8ed :>?
Jedyne co bym zmienił to 'poczatek' dymu zaczal od szarości z zielenią, ale to kwestia gustu raczej
rozumiem, ze teraz 10+ censerów w oddziale na 8ed :>?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Król Goblinów
- Wodzirej
Jee! Cosmo , wracaj do Gry! co do canserów, ogólnie wypas, poprawiłbym tylko futro i pyszczki, imho za ciemne są teraz.
pzdr!
pzdr!