Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Ward 5+ używamy od niemagicznych ataków a 6+ od magicznych. Wardy to nie pancerz - nie dodają się i nie łączą.
W armybooku masz co i jak. Warda FS znoszą magiczne ataki. 6+ możesz stosować prawie zawsze chyba, że Pitka pójdzie czy inny czar no save.
W armybooku masz co i jak. Warda FS znoszą magiczne ataki. 6+ możesz stosować prawie zawsze chyba, że Pitka pójdzie czy inny czar no save.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Mozna coś ugrac na battalionie przeciwko imperium / WoCHowi ?? (mam jeszcze 7 wardancerow i na te pk. dowolny dobór herosów)
JAk cos zlozyc zeby nie zostać wgniecionym w ziemie
Ogólnie po dokładnym przeczytaniu booka stwierdziłem że WE to trudna armia
Lepiej grac na dziale czy proxować (narazie ) treemena??
JAk cos zlozyc zeby nie zostać wgniecionym w ziemie
Ogólnie po dokładnym przeczytaniu booka stwierdziłem że WE to trudna armia
Lepiej grac na dziale czy proxować (narazie ) treemena??
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Z batalionu na pewno ugrasz coś przeciwko Imperium/WoChowi, choć ja osobiście bym zaczął konwersje Glade Ridersów na Wild Ridersów. Ja jestem zwolennikiem treemana i nie gram na działo, więc u mnie wybór jest prosty to po prostu zależy jak wolisz grać - niektórzy wolą grać na działo i im się tak lepiej gra a niektórzy na treemana.
Masz tam też chyba 16 łuczników. Weź zostaw sobie 10 a z pozostałych 6 pokonwertuj na Wayów Ja tam lubie łazić nimi po lesie i ostrzeliwać/ciąć marsz Kawie Taka kawa ładnie schodzi od KB
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Mam 24 GG w tym 4 przerobilem na tancerzy bo to zajebista jednostka a na dodatek grywalna (nie to co exeki czy mniej grywalni SM'mi ) więc jak w poradniku było że są dwie szkoly gry (tak to chyba jakos leciało) tancerzami i WR to ja napewno bede gral tancerzami
Jeszcze pytanie jak sie na tym gra ??
Jeszcze pytanie jak sie na tym gra ??
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Wiadomo Kazdy stara się cisnąćNitrox pisze:Eltharion - Ja gram na wild ridersów i war dancerów... Więc to już zależy jak chcesz grać (A większość też tak gra z tego co widziałem w rozpiskach)
Tancerze są swietni ja tam ich lubie bardfziej niż wildów bo są w stanie ubić nieco wiecej
Ja tam nadal radzę ci przerobic paru GG na WW
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
Wildzi i tancerze to dwie różne bajki. Obydwa oddziały są świetne ale obydwa mają różne zadania więc porównywanie ich jest bez sensu. Jak dla mnie świetnie się uzupełniają.
Wildzi świetnie się nadają do niszczenia maszyn, robienia kanapek, szachowania wrogich oddziałów, dawania statica, kasowania marszu…
Wady – są podatni na ostrzał
Tancerze jako jedyni mogą wpaść w wiele rzeczy od frontu i mieć szansę na powodzenie, mogą zdejmować ciężką kawę, bohaterów…
Wady – mają tylko 5 Mv:)
Jak to zwykle u nas bywa najlepiej działają kombinowanie.
Wildzi świetnie się nadają do niszczenia maszyn, robienia kanapek, szachowania wrogich oddziałów, dawania statica, kasowania marszu…
Wady – są podatni na ostrzał
Tancerze jako jedyni mogą wpaść w wiele rzeczy od frontu i mieć szansę na powodzenie, mogą zdejmować ciężką kawę, bohaterów…
Wady – mają tylko 5 Mv:)
Jak to zwykle u nas bywa najlepiej działają kombinowanie.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Mało grałeś z demonami, oj małoMisza pisze:demony tez nie sa proste, przeciez nie wystarczy przesuwać figurek do przodu, warhammer to nie gra dla debili (no offence), grajac kazda armia trzeba myslec
@ Laik: True true.
Ba, bo nas demony nie bolą. Zwykle to one dostają maskę w drugiej turze jak tylko eternale dojdą do walki. WE to samograj. Ogólnie jak gracz demonów widzi WE to wie, że tylko przestawiać figurki będzie.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
Jak przestawiać!? Ściągać ze stołu! Toż on nie ma żadnych szans...mikadorus pisze: Ba, bo nas demony nie bolą. Zwykle to one dostają maskę w drugiej turze jak tylko eternale dojdą do walki. WE to samograj. Ogólnie jak gracz demonów widzi WE to wie, że tylko przestawiać figurki będzie.
.
..
...
....