,,Przewrót majowy'' 8.05.2010 Łęczna
Re: ,,Przewrót majowy'' 8.05.2010 Łęczna
Dudi zapodaj foty i filmik
-
- Wałkarz
I ja cos skrobnę.
Zadowolony jestem , nie powiem. Powrót do batla po dość długiej przerwie i 9 miejsce, nie jst źle , prawde mówiąc nie liczyłem aż na tyle. Grało sie świetnie , atmosfera była w porządku , ogólnie turniej na piatkę z plusem.
Pierwsza bitwa z Boberkiem , byłem przekonany , że dostanę masakrę , i mało prawde mówiąc brakowało , Bober ma jakieś dziwne kostki... , zawsze trafiały, no i te demony.... Najwiekszym kuriozum bitwy była udana szarża 5 furii na moje driady , nie dość , że mnie rozwalił , to jeszcze pogonił i zjadł. Generalnie dużo szachów i ganiania się po planszy. Magia bolała , flamery też... . Fartem , udało mi się zdjąć kolesia na jurgenaucie kiling blowem z moich watcherów , a to dzięki sugestii Dudiego , sam bym pewnie nie zaryzykował... fart jak mówie, Boberkowi ward nie wyszedł.
Ostatecznie 12-8 dla Boberka i duży wstyd , free frag nie był taki łatwy...
Druga bitwa z Ostrym i jego skawenami . Tutaj było masakrycznie i tak sie też skończyło . Nie miałem jak się przedostać na tyły szczurków , cała linia była zastawiona klockami ,plus to przekląte koło zębate , które szarżowało 360 stopni , dużo magii. Ciężka bitwa , mało co udało mi się zabić , generalnie nawet jak gdzieś doszarżowałem to sie odbiłem.
Masakra w plecy , czułem się bezradny... dziecko mnie pobiło
Ale spoko , tak bywa , tak czy siak gratulacje dla Tomka , świetnie zagrał .
Bitwa trzecia i Kotson z mumiami.
Akurat tej armii tak bardzo się nie bałem , a jak zobaczyłem , że Kotson nie wystawił klocków które pewnie by mnie powstrzymały , to już nie było źle.
Wylosowałem zaczynanie i poszedłem szybko do przodu , ostrzał mumii zdjął mało , w drugiej turze juz siedziałem na szkieletach . Po zlikwidowaniu łuczników zrobiłem kanapkę na jedynym klocku piechoty . Zakończyło się 20 - 0 dla moich drewniaków.
Ostatecznie 29 punktów chyba, i cięzko wywalczone 9 miejsce. Może następnym razem będzie lepiej , ale już chyba chaosem, elfiki cienko przędą.
Dziękuje wszystkim za miło spędzony czas.
To była bardzo udana sobota , mam nadzieję , ze nie ostatnia w takim towarzystwie
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
Zadowolony jestem , nie powiem. Powrót do batla po dość długiej przerwie i 9 miejsce, nie jst źle , prawde mówiąc nie liczyłem aż na tyle. Grało sie świetnie , atmosfera była w porządku , ogólnie turniej na piatkę z plusem.
Pierwsza bitwa z Boberkiem , byłem przekonany , że dostanę masakrę , i mało prawde mówiąc brakowało , Bober ma jakieś dziwne kostki... , zawsze trafiały, no i te demony.... Najwiekszym kuriozum bitwy była udana szarża 5 furii na moje driady , nie dość , że mnie rozwalił , to jeszcze pogonił i zjadł. Generalnie dużo szachów i ganiania się po planszy. Magia bolała , flamery też... . Fartem , udało mi się zdjąć kolesia na jurgenaucie kiling blowem z moich watcherów , a to dzięki sugestii Dudiego , sam bym pewnie nie zaryzykował... fart jak mówie, Boberkowi ward nie wyszedł.
Ostatecznie 12-8 dla Boberka i duży wstyd , free frag nie był taki łatwy...
Druga bitwa z Ostrym i jego skawenami . Tutaj było masakrycznie i tak sie też skończyło . Nie miałem jak się przedostać na tyły szczurków , cała linia była zastawiona klockami ,plus to przekląte koło zębate , które szarżowało 360 stopni , dużo magii. Ciężka bitwa , mało co udało mi się zabić , generalnie nawet jak gdzieś doszarżowałem to sie odbiłem.
Masakra w plecy , czułem się bezradny... dziecko mnie pobiło
Ale spoko , tak bywa , tak czy siak gratulacje dla Tomka , świetnie zagrał .
Bitwa trzecia i Kotson z mumiami.
Akurat tej armii tak bardzo się nie bałem , a jak zobaczyłem , że Kotson nie wystawił klocków które pewnie by mnie powstrzymały , to już nie było źle.
Wylosowałem zaczynanie i poszedłem szybko do przodu , ostrzał mumii zdjął mało , w drugiej turze juz siedziałem na szkieletach . Po zlikwidowaniu łuczników zrobiłem kanapkę na jedynym klocku piechoty . Zakończyło się 20 - 0 dla moich drewniaków.
Ostatecznie 29 punktów chyba, i cięzko wywalczone 9 miejsce. Może następnym razem będzie lepiej , ale już chyba chaosem, elfiki cienko przędą.
Dziękuje wszystkim za miło spędzony czas.
To była bardzo udana sobota , mam nadzieję , ze nie ostatnia w takim towarzystwie
pozdrawiam i jeszcze raz dzięki.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
będą jak tylko Tocz użyczy swego magicznego laptopa. Zdjęcia podejrzewam, że szybciej wkleje
- Shakin' Dudi
- Masakrator
1 Kamil Szereda
2 Jacek Drob Czop
3 Kacper Kozaczuk Tocz
4 Tomasz Miścior Ostry
5 Michał Luterek Luters
6 Paweł Fiutka Motor
7 Łukasz Bober Nutrian
8 Paweł Grodek Grodzio
9 Tomasz Pogodziński Pogodyn
9 Maciej Dziaduch Gershwin
10 Jacek Suplewski Supeł
11 Rafał Wołowik
12 Grzegorz Krusiński Gelo
13 Marek Różycki Sernik
14 Marcin Kot Cienka Dupka
15 Tomasz Bojko Bojo
2 Jacek Drob Czop
3 Kacper Kozaczuk Tocz
4 Tomasz Miścior Ostry
5 Michał Luterek Luters
6 Paweł Fiutka Motor
7 Łukasz Bober Nutrian
8 Paweł Grodek Grodzio
9 Tomasz Pogodziński Pogodyn
9 Maciej Dziaduch Gershwin
10 Jacek Suplewski Supeł
11 Rafał Wołowik
12 Grzegorz Krusiński Gelo
13 Marek Różycki Sernik
14 Marcin Kot Cienka Dupka
15 Tomasz Bojko Bojo
- Shakin' Dudi
- Masakrator
http://rapidshare.com/files/387968222/P ... a.rar.html
zdjecia
filmik http://www.youtube.com/watch?v=I5mN2afK100
wrzuce jeszcze na rapidshare go, ale ma 90 mega wiec nie wiem na kiedy uda mi się to zrobic
zdjecia
filmik http://www.youtube.com/watch?v=I5mN2afK100
wrzuce jeszcze na rapidshare go, ale ma 90 mega wiec nie wiem na kiedy uda mi się to zrobic
Zajebi...te Jak ktoś będzie chciał to sobie ściągnie filmik z youtube sam więc styka to, co jest
- Shakin' Dudi
- Masakrator
imie nazwisko ksywa male 1 bitwa \ Duze 1 bitwa \ male 2 bitwa \duze 2 bitwa \ male 3 bitwa \ duze 3 bitwa \ malowanieSupeł pisze:ja chce wyniki z pktami prosze bardzo
1 Kamil Szereda 2100 20 2000 20 639 9 2
2 Jacek Drob Czop 1346 10 1939 18 2300 20 2
3 Kacper Kozaczuk Tocz 2000 20 1690 14 916 11 3
4 Tomasz Miścior Ostry 1234 10 1944 20 1622 15 2
5 Michał Luterek Luters 1999 20 998 6 1109 16 0
6 Paweł Fiutka Motor 1900 20 1788 13 868 5 3
7 Łukasz Bober Nutrian 1001 12 650 2 1820 16 3
8 Paweł Grodek Grodzio 2140 20 277 0 1222 12 0
9 Tomasz Pogodziński Pogodyn 670 8 172 0 2000 20 1
9 Maciej Dziaduch Gershwin 302 0 1999 19 881 8 1
10 Jacek Suplewski Supeł 1600 17 1227 7 329 0 3
11 Rafał Wołowik 444 3 1379 16 166 4 3
12 Grzegorz Krusiński Gelo 55 0 582 1 2195 20 1
13 Marek Różycki Sernik 310 0 801 10 918 4 1
14 Marcin Kot Cienka Dupka 350 0 766 10 60 0 1
15 Tomasz Bojko Bojo 0 0 390 4 0 0 3
bardzo filmik fajny ;p
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Shakin' Dudi
- Masakrator
czepiasz sie Jedna osoba mi tylko nie wysłała, ale zapomniałem jej pociąć pkt (Rafał Wołowik) . Część przez telefon przedyktowała (np Bober), część przez gg mi wkleiła , cześć przy piwie powiedziało .
Na następny raz wpisze takie formy zgłaszania się na turniej do regulaminu, żeby zgrzytów nie było .
Na następny raz wpisze takie formy zgłaszania się na turniej do regulaminu, żeby zgrzytów nie było .