PURC Produkcje i jego ekipy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
j.w. łańcuszki to istny majster sztyk.
Jedyne co mnie się nie bardzo podoba to pozycja jeźdźca. Jakaś taka rozkraczona za bardzo. Przy tej dynamice i takiej pozycji pewnie wypadła by z siodła
Mimo wszystko praca sprawiła trwały opad szczęki.
Jedyne co mnie się nie bardzo podoba to pozycja jeźdźca. Jakaś taka rozkraczona za bardzo. Przy tej dynamice i takiej pozycji pewnie wypadła by z siodła
Mimo wszystko praca sprawiła trwały opad szczęki.
Fear me mortals, for I am the Anointed...
Cześć tu Łukasz (od Chaos Lord) z konta Purca.
Łańcuchy sa mniej wiecej wykonane tak jak kolega w poście wyżej napisał, z drobną róznicą przy wykończeniu. Ale na tej figurce nadal się uczyłem, i chyba kazdy ostatecznie znajdziej własny sposób, ale opcja ze spłaszczonym paskiem jest chyba najlepszym punktem wyjścia.
A co do pozycji jeźdźca, to oczywiście to kwestia gustu, ale moze tez na zdjęciach niewyraźnie widać że kobieta jest mocno podparta lewą nogą o szyje konia trochę fantazji w fantazji, i podrkeśla dynamikę. Na coolmini na temat mojej pierwszej figurki usłyszałem zarzut że była za mało dynamiczna, dlatego założeniem przy tej pracy było jak najwiecej dynamizmu i asymetri, możliwe że za cenę realizmu ... wiadomo, to zawsze tylko zabawa
aha ... i dziekuje za takie pozytywne komentarze, zmotywowały mnie (po przerwie) do dalszego malowania, tak że mam nadzieje wkrótce kolejne, lepsze fotki tym razem w wersji finałowej
pozdrawiam Łukasz Gregorczuk
Łańcuchy sa mniej wiecej wykonane tak jak kolega w poście wyżej napisał, z drobną róznicą przy wykończeniu. Ale na tej figurce nadal się uczyłem, i chyba kazdy ostatecznie znajdziej własny sposób, ale opcja ze spłaszczonym paskiem jest chyba najlepszym punktem wyjścia.
A co do pozycji jeźdźca, to oczywiście to kwestia gustu, ale moze tez na zdjęciach niewyraźnie widać że kobieta jest mocno podparta lewą nogą o szyje konia trochę fantazji w fantazji, i podrkeśla dynamikę. Na coolmini na temat mojej pierwszej figurki usłyszałem zarzut że była za mało dynamiczna, dlatego założeniem przy tej pracy było jak najwiecej dynamizmu i asymetri, możliwe że za cenę realizmu ... wiadomo, to zawsze tylko zabawa
aha ... i dziekuje za takie pozytywne komentarze, zmotywowały mnie (po przerwie) do dalszego malowania, tak że mam nadzieje wkrótce kolejne, lepsze fotki tym razem w wersji finałowej
pozdrawiam Łukasz Gregorczuk
Oto co zrobiłem ostatnio,
Beastmen Jabberslythe.
Rożne masy rzeźbiarskie , w tym green stuff, skrzydła plastikowe GamesWorkshop TM.
w tym momencie w trakcie malowania (na niebiesko).
Co sadzicie?
Beastmen Jabberslythe.
Rożne masy rzeźbiarskie , w tym green stuff, skrzydła plastikowe GamesWorkshop TM.
w tym momencie w trakcie malowania (na niebiesko).
Co sadzicie?
zajebisty ogon ci wyszedł
Daje rade!!! GW!!!
Imho mięśnie powinny być lepiej wyrzeźbione, nawet jeśli jabber ma mięsień piwny No i można by pomarszczyć trochę skórę na szyi, w końcu jest trochę powyginana Poza tym na prawdę dobra robota - pyszczek super
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Szczenę zbieram już drugą godzinę z podłogi. Lord Chaośnicki może i jest statyczny ale tak jak ktoś już to skomentował na cmon, że ta ręka z bronią trochę zbyt prosta i tylko to mnie zastanawia. Sama poza gościa jest perfekcyjna. Dynamizm w Twojej drugiej pracy jest naprawdę na wypasie. A pomysł na jabbera jak to tutaj jest określane - gniecie cyce . Jak ja patrzę na figurki jaki progres w malowaniu został osiągnięty na przełomie tych 6 lat kiedy ostatni raz miałem prawdziwą styczność z WFB to naprawdę szczena opada. Napatrzeć się nie mogę na wszystkie prace.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Gdzie nie gdzie można by było wygładzić powierzchnię bo widać ślady po narzędziu, no i trochę mięśnie rzeczywiście bardziej wyraziste zrobić. Ale poza tym to praca naprawdę super zresztą jak wszystkie prace na tym blogu
!
Po pierwsze Dzieki za ciepłe słowa
Robiąc tego jabberslythe inspirowałem sie jabberwockiem ale chciałem , żeby był bardziej chaos beastmen z niego a nie taka ciotowata pokraka ale i tak to jeszcze nie jest to... W planach mam kolejne dwa Jabberslyth'y zupelnie różne od siebie i także od tego tutaj.
Co do mięsni to już zacząłem go malwac i swoje niedociągnięcia dokończyłem farbą Efekty, juz niebawem.
Po pierwsze Dzieki za ciepłe słowa
może odetkaćDispell pisze:Purcu zatkało mnie
Robiąc tego jabberslythe inspirowałem sie jabberwockiem ale chciałem , żeby był bardziej chaos beastmen z niego a nie taka ciotowata pokraka ale i tak to jeszcze nie jest to... W planach mam kolejne dwa Jabberslyth'y zupelnie różne od siebie i także od tego tutaj.
Co do mięsni to już zacząłem go malwac i swoje niedociągnięcia dokończyłem farbą Efekty, juz niebawem.
- Jacek_Azael
- Masakrator
Wszystko fajnie, i dżabersmok pomalowany. Proszę oto on:
Podoba się czy "e tam"? Pozdrawiam!
Podoba się czy "e tam"? Pozdrawiam!