Rince pisze:Dylizans Nemezis wyrusza w piatek. Jak wyglada kimanko tegoz dnia? 5 osob.
Jeżeli nic nie załatwimy w skzole, dajcie znać tydzien przed MB, a napewno coś się załatwi.
Rince pisze:Dylizans Nemezis wyrusza w piatek. Jak wyglada kimanko tegoz dnia? 5 osob.
Szmajson pisze:Zrobisz mu tatoo "najlepszy hobbysta na MB" na klacie??
wyliczając matematycznie: na codzień będzie widać tylko "MB". Będzie solidny wp***l, zanim delikwent wytłumaczy swojej babie, że to nie inicjałySexRocket pisze:juz ja se znajde lepsze miejsce niz klata
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
BOGINS pisze:Mam pytanko - czy można uzywać Moutain rangersów u krasnoludów (czy też trzeba organy...)
WAAAGH pisze:pytanko czy jak zrobie orkowskie machiny z balsy to przejdą ??
i czy boar boys mogą być tylko dziki bez jeźdźców
ja tu widzę nieścisłość: przeca orcze maszyny im bardziej przypominają kupę złomu, tym bardziej są orczeSzmajson pisze:WAAAGH pisze:pytanko czy jak zrobie orkowskie machiny z balsy to przejdą ??
i czy boar boys mogą być tylko dziki bez jeźdźców
Tak.. jezeli beda "wygladac" i bedą na podstawkach.. najlepiej podesli fotki.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
ale... Treeman to jest kupa patyków z oczamiKedziorson pisze:Yudo,
tym tokiem myślenia dochodzimy do patyka z oczami >treemana
Morrok pisze:czy jak mag bedzie w zasiegu dwoch obeliskow dzieki scenariuszowi nr 3, to otrzymuje dwa woundy?
I jak to sie ma do Cupped HAnds Slaana? Przerzuca miscast, ale otrzymuje wounda?