PURC Produkcje i jego ekipy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- GraveDigger
- Chuck Norris
Re: PURC Produkcje i jego ekipy
podoba się;] co do surowej rzeźby miałem spore zastrzeżenia, ale teraz po pomalowaniu tego co mi się nie podobało nie widać a model wygląda bardzo dobrze:P swoja droga samo malowanie tez ciekawe gj
http://www.unlimitedcolours.com.pl/
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
Bardzo fajnie , generalnie dobra technika, choc gdzieniegdzie troszke dokladnosci brakuje, ale to pikus.
Kolor jego oczu sprawia, ze mam wrazenie, ze to taki przyjazny smoczek, ala kucyk pony
Kolor jego oczu sprawia, ze mam wrazenie, ze to taki przyjazny smoczek, ala kucyk pony
chciałem , żeby hipnotyzował a potem nawet nie wiesz kiedy, a już jesteś do połowy zjedzony
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
modeliny, z drucianym stelażem , lepione partiami potem green stuff
Genialny! Kolor świetny niezła faktura, plamki na skórze, no genialny i tyle. Oczy właśnie tworzą taki kontrast taki niby słitaśny, a tu morderca, dobry zabieg. Podstawka tylko taka nijaka nie wiem ten chrobotek mi nie leży. ale to takie tam narzekanie model bardziej niż udany!
Super przejścia miedzy kolorami. Extrafaktura skrzydeł.
Panie i Panowie
Mam zaszczyt pokazać wam takie gówno że hoho...
Prosto ze skavenskiej dziury...
ABOMINACJAAA!
macie pytania dotyczące tego dziwactwa, prosze pytać smiało.
Pozdro
Mam zaszczyt pokazać wam takie gówno że hoho...
Prosto ze skavenskiej dziury...
ABOMINACJAAA!
macie pytania dotyczące tego dziwactwa, prosze pytać smiało.
Pozdro
Ostatnio zmieniony 31 maja 2010, o 15:17 przez Purc, łącznie zmieniany 1 raz.
dajcie dajcie...
wszyscy by chcieli tylko brać
wszyscy by chcieli tylko brać
wiesz... chciałem nadążyć za tymi nowymi skavenskimi wynalazkami...
własnie rozpocząłem malowanie, jak skończe , bedziesz miał szanse na jej zdobycie