"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Witam.
Postanowiłem wrzucić kilka prac z mojej ręki. Jestem bardzo ciekawy jakie zdanie będzie na temat moich 10-ciu Wraightów WIP. Dziś ostatniego skończyłem robić więc rzuciłem podkład i zobaczyłem co z tego wyszło. Mam nadzieję, że mnie nie wyśmiejecie ponieważ miałem chwilami wrażenie, że przesadzam z kombinacjami...
Te figurki są zlepkiem które dostałem na sam początek i tutaj podziękowania dla Szamana, Szczurka i Heliona za materiał i bitsy które mi się przydały.. jak pomaluję to wszystko to wtedy zaktualizuję galerię.
Enjoy:
Wraight 1:
Wraight 2:
Wraight 3:
Wraight 4:
Wraight 5:
Wraight 6:
Wraight 7:
Wraight 8:
Wraight 9:
Wraight 10:
EDIT: link do galerii:
http://img508.imageshack.us/slideshow/w ... aight1.jpg
Postanowiłem wrzucić kilka prac z mojej ręki. Jestem bardzo ciekawy jakie zdanie będzie na temat moich 10-ciu Wraightów WIP. Dziś ostatniego skończyłem robić więc rzuciłem podkład i zobaczyłem co z tego wyszło. Mam nadzieję, że mnie nie wyśmiejecie ponieważ miałem chwilami wrażenie, że przesadzam z kombinacjami...
Te figurki są zlepkiem które dostałem na sam początek i tutaj podziękowania dla Szamana, Szczurka i Heliona za materiał i bitsy które mi się przydały.. jak pomaluję to wszystko to wtedy zaktualizuję galerię.
Enjoy:
Wraight 1:
Wraight 2:
Wraight 3:
Wraight 4:
Wraight 5:
Wraight 6:
Wraight 7:
Wraight 8:
Wraight 9:
Wraight 10:
EDIT: link do galerii:
http://img508.imageshack.us/slideshow/w ... aight1.jpg
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:05 przez Daw, łącznie zmieniany 16 razy.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- michnik000
- Kretozord
Woow! bardzo fajny pomysł, ja również jak któryś z moich przedmówców nie sądziłem, że cokolwiek da się jeszcze wycisnąć z gobosów a tu proszę, rajciaki .Pełen respekt za pomysł i wykonanie, szczególnie podobają mi się numery:8,9 i 10.
Pomaluj je jeszcze tylko na dobrym poziomie i daj przyzwoite podstawki a będzie miód,malina i orzeszki
Pomaluj je jeszcze tylko na dobrym poziomie i daj przyzwoite podstawki a będzie miód,malina i orzeszki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
może tak cała armia O&G na undead ?
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
byłby nie lada problem... więcej chyba bym wydał na GS niż na fisgy na razie sobie przypominam kunszt ponieważ nie dłubałem od prawie 5-ciu lat.
A tak swoją drogą robiłem te powyższe z GS ale tego polskiego odpowiednika... jak to ktoś okreslił... jest to niezła opcja dla masochostów na szczęscie zużyłem cały odpowiednik który był brata i idzie do mnie już świeży oryginalny Keadatite.
Wszystko również już mam przygotowane pod magnetyczne movementy... blacha od parapetów i paneli oraz w hurcie kupione neodymy także już nie mogę się doczekać.
A tak swoją drogą robiłem te powyższe z GS ale tego polskiego odpowiednika... jak to ktoś okreslił... jest to niezła opcja dla masochostów na szczęscie zużyłem cały odpowiednik który był brata i idzie do mnie już świeży oryginalny Keadatite.
Wszystko również już mam przygotowane pod magnetyczne movementy... blacha od parapetów i paneli oraz w hurcie kupione neodymy także już nie mogę się doczekać.
Ja bym je malnął oldschulowo tak jak 5ed i wcześniej.red period czy jakoś tak.zrób tak całą armijke,będę cię dopingował,bo warto ,widać po tych fotach że fach i zcięcie już masz.jak najszybciej chciałby zobaczyć je skończone.
Jest jedna kwestia apropo wampów w kolorystyce o której tutaj napisałeś... większość osób maluje na czerwowno jak jak DE na fioletowo ... takie jakieś codexowe zboczenie wszyscy mają... ja nie mam takiego planu żeby kolejna armia wampów była w podobnym kolorze do innych... ;]
AD>
na razie kiepsko mi idzie z malowaniem... o wiele gorzej aniżeli konwersje. Potrzebuję chyba schrzanić ze 2-3 figurki z tej dziesiątki żeby sobie przypomnieć co nie co...
AD>
na razie kiepsko mi idzie z malowaniem... o wiele gorzej aniżeli konwersje. Potrzebuję chyba schrzanić ze 2-3 figurki z tej dziesiątki żeby sobie przypomnieć co nie co...