Elven Heroes - figurki alternatywne...

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

Belaner7 pisze:Można wiedzieć z jakiej firmy ona jest?
Można, http://www.darkswordminiatures.com ale na razie nie znajduje się jeszcze w sprzedaży. Jeśli chodzi o pozostałe figurki z Dark Sworda to wszystko co wyszło jest do załatwienia od ręki u mnie. Tam jest dużo fajnych lasek i kilka naprawdę niezłych gadzin - dlatego się tym zainteresowałem. Bardzo precyzyjnie odlewane figurki z dużą ilością drobiazgów i niesamowitym poziomem wykonania szczegółów. Facet, który założył tą firmę to po prostu pasjonat, który nakłonił do współpracy czterech najsłynniejszych ilustratorów firmy TSR (to ci od Dragonlance, Forgotten Realm i Dungeons & Dragons) i kilku niezłych rzeźbiarzy, jak choćby nieżyjący już Denis Mize - ten to naprawdę umiał rzeźbić kobiety R.I.P.

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Panna calkiem ladna, ale faktycznie przydalby sie jej jakis kostur, czy różdżka.

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Powiem krótko, babce przydała by sie różdżka a ten kolo z mieczem nie zbyt wygląda na wątłego, chudego elfa z jakich składa się armia HE. Ale modele zarąbiście zrobione (zwłaszcza ten slayer :D )
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Panowie, kostur czy różdżka to oklepane i w samym choćby Dark Swordzie jest mnóstwo takich figurek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Pomyślcie jaką można zrobić odjechaną figurkę, dodając wokół niej jakieś efekty zaklęcia rzucanego umysłem (bez gestów i bez słów - ponoć najwyższy poziom wtajemniczenia) do tego jakieś mocno jarzące się ślepka :? Ja tam nie mogę się doczekać :twisted:

arandir
Wałkarz

Post autor: arandir »

jak to nie wygląda? dla mnie to ideał elfa....zniewieściały, cherlawy, dobrze prezentujący przed bitwą, i na ścianie w zamku :P

ta ostatnia ma duży talent :D nawet dwa duże talenty :P chciałbym mieć całą armię figurek w tym stylu :P przeciwnik nawet by sie nie skarżył jak bym przestawiał swoje figurki bliżej niego :P

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

a ta pierwsza pani w jakej jest cenie bramka numer jeden blondi z kształtnymi piersami i piorunami

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Jak na swoje walory nie jest droga ale dżentelmeni nie powinni rozmawiać na forum publicznym o takich rzeczach, więc dostałeś wiadomość na priv - i tak czuję się jak alfons :?

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Nilgar pisze:Jak na swoje walory nie jest droga ale dżentelmeni nie powinni rozmawiać na forum publicznym o takich rzeczach, więc dostałeś wiadomość na priv - i tak czuję się jak alfons :?
Do mnie też napisz... :)
Piotr

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Tego Pana odstąpię - figurka metalowa, niepomalowana itd.

Obrazek

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Kolejne cizie z Darksworda:
ObrazekObrazekObrazek

jedna ma różdżkę, jak na zamówienie ;)
z tego co wiem wyjdą dopiero jesienią

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Uh ten koles z mieczykiem i helmem wymiata, a do WH idealnie klimatem pasuje! to jest to.

Jesli GW zrobi takie haje to zastanowie sie czy nie zasilic juz biednego budzetu GW.... pomyslimy.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

boskie :D:D:D:D
chętnie zamówię jak wyjdą :D

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Nilgar pisze:Tego Pana odstąpię - figurka metalowa, niepomalowana itd.
...
za ile? (pisz na priv, jak nie chcesz na forum cen podawac ;-) )
Obrazek

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Na Ostrze Khaina! W ubraniu ta laska jest jeszcze słodsza niż bez :shock:
Obrazek
pomyśleć, że to niby nie elfka tylko jakaś "piratka", ale wszystkie panny z tej firmy są akurat tak smukłe, że nikt nie powie, że nie nadają się na elfki :D Teraz to już nie mogę sie doczekać aż położę na niej łapy :twisted:

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No te panienki niby faje, ale mają za mało bajerków, żeby dobrze pasować do hajów GW. Najprędzej to ta po środku. Choć i ta kolorowa niczego sobie 8)
Nilgar pisze: Teraz to już nie mogę sie doczekać aż położę na niej łapy
Zbereźniak :wink: Nie wiem jak ty ale ja wolę te w realu... :roll:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Guard pisze:Nie wiem jak ty ale ja wolę te w realu... :roll:
eee tam... :?

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Znalazłem fajnego fixa na allegro, co sądzicie o tej babce? 8)

http://www.allegro.pl/item197085237_rea ... eress.html

p.s. Chyba kupię :D
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Werner Klocke na pierwszy rzut oka, niezła jak prawie wszystkie jego laski :wink:

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

Też o niej myślałem ale odrzuca mnie ta ręka przy ciele, wygląda jak conajmniej demoniczna wg mnie oczywiscie.

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Może jest trochę bardziej w stylu DE ale co kto lubi :wink: Dobrze pomalowana na pewno będzie rozpraszać przeciwnika, utrudniając koncentrację nad kolejnym ruchem 8)

ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ