Ja bym brał albo:wru pisze:Jaki według was jest najlepszy 300 punktowy kontyngent
16 szkieletowych łuczników i 2 tomb scorpiony
Albo:
2*20 gnoblarów i 2*2 armatki
Moderator: misha
Ja bym brał albo:wru pisze:Jaki według was jest najlepszy 300 punktowy kontyngent
2 armaty ale krasnoludzkie to by weszły chyba 90+90 +120 10 thundererów/quarellerów powinno wejść.wru pisze:Ograniczenia są. Core: 1+, Specjal: 0-2, Rare: 0, Characters: 0. Myślałem nad kusznikami dark elfickimi i może do tego bolce.
niespecjalnie teraz bardziej samograje to DoChJarekK pisze:czy to prawda ze VC to samograje???
Przeczytałeś swój post jak go napisałeś bo mam wrażenie, że nieVehemens pisze:Mam pytanie co do krzyku banshee, albo co do zgodności w tłumaczeniu z angielskiego ab na polski...
w angielskim ab jak dobrze przeczytałem krzyk musi przewyższyć ld żeby zadać jakies tam obrażenia, natomiast w polskim o ile dobrze pamiętam to musi być różnica
wiec jak jest dokladnie rzecz ujmując ?
W takim razie powinieneś też wiedzieć, że tu teżJarekK pisze:2D6 - LD to u demonów tyle to ja sam wiem...
Skaven pisze:Noł fakin łej To jest forum battlowe a nie o rozmiękczaniu karmelowego rycerza
Moja porada jest taka ze zwykle kackupa łatwiej leci więc wlej 0.5 spirolu do wc i powinno puscić
Kropelką.JarekK pisze:jak sklejacie skielety????
Na chwilę obecną lepszą opcją jest hAnd weapon i tarcza, jednak w ósmej edycji to się może zmienić.JarekK pisze:z włucznią & tarcza czy hend weapon & tarcza????
No, to idź dalej grać w Tibię.JarekK pisze:2D6 - LD to u demonów tyle to ja sam wiem...
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
JarekK napisał(a):Na chwilę obecną lepszą opcją jest hAnd weapon i tarcza, jednak w ósmej edycji to się może zmienić.z włucznią & tarcza czy hend weapon & tarcza????