Zasady forum oraz sprawy do moderacji

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

Zablokowany
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Zasady forum oraz sprawy do moderacji

Post autor: Kosa »

Zasady:

1. Przestrzegamy zasad netykiety;
2. Nie spamujemy;
3. Piszemy w odpowiednich działach.

W tym topicu będziemy pisać o naszym form, jego wygladzie, sprawach technicznych oraz w razie czego o wymianie moda na lepszy model ;)

Warto dawać swoje pomysły aby ulepszyć forum o naszej armii.

I dziękuje za poparcie w sprawie moda, oczywiscie to my razem tworzymy to forum więc licze na sporą współpracę :)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Ja tu jeszcze powrócę!!!
I wywrę srooogą zemstę :)

A tak powaznie:

Pozdrawiam i zycze sukcesów w moderacji :)

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Kosa może w galeri utworzysz przeklejony dział typu jak malujemy HE...
chodzi mi ot to jakich kolorów uzywamy jakie podstawki, pomysły na figurki itp... przydałby sie tam taki temat

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

mozna zmienic te dziwne nazwy? jakie Wysokie Elfy ?!? High ELves lub Elfy Wysokiego Rodu. nie wydziwiajamy juz zbytnio.. mi sie wysokie elfy nie podoba..choc sam tak to tlumaczylem jak bylem dzieckiem (ale mi przeszlo ;) )
Obrazek

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Powiem tyle ze nieczytelne te forum sie zrobiło.

lith
Oszukista

Post autor: lith »

No troche za duzo, moze wystarczy samo oddzielne na rozpiski? A galerie w przyklejonym topicu po prostu?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Chory pisze:Powiem tyle ze nieczytelne te forum sie zrobiło.

tzn?? dlaczego nieczytelne? Po prostu sa podfora

mozna zmienic te dziwne nazwy? jakie Wysokie Elfy ?!? High ELves lub Elfy Wysokiego Rodu. nie wydziwiajamy juz zbytnio.. mi sie wysokie elfy nie podoba..choc sam tak to tlumaczylem jak bylem dzieckiem
co sądzi reszta zainteresowanych? Moze tylko taktyka, galeria i rozpiski? Przecież wiadom, że chodzi o HE bo taktyka high elfów, jakoś mi bardzo beznadziejnie brzmi, nie lubie łączyć polskiego i angielskiego, co do taktyki elfów wysokiego rodu, takiej samej galerii i rozpisek to będą naprawde długie człony wyrazowe, daltego proponowałbym po prostu taktyki, galeria i rozpiski.

Ja tu jeszcze powrócę!!!
I wywrę srooogą zemstę

A tak powaznie:

Pozdrawiam i zycze sukcesów w moderacji
i tak oto Ulthuan znowu się podzeilił i zły Malekith (pod przykrywką Fluffego) odpłynął do Naggarroth ;) ;)

Dzięki za życzenia :)
No troche za duzo, moze wystarczy samo oddzielne na rozpiski? A galerie w przyklejonym topicu po prostu?
no rzeczywiscie bo jakoś nie jest potrzebna oddzielna galeria skoro nie ma nic w niej :)
F.N.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

to ma zostać jak jest? Nikt nie dyskutuje, więc chyba jest okey?
F.N.

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Jak dla mnie podfora są zbędne, ewentualnie rozpiski można zostawić. A zwłaszcza taktyki bym wywalił, bo nie do końca wiadomo co tam wrzucać :wink: .

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Kosa pisze:to ma zostać jak jest? Nikt nie dyskutuje, więc chyba jest okey?
ja jestem przeciw używaniu nazwy "Wysokie Elfy" - chyba to jasno wyrazilem, na forum i u Ciebie na priv :).

nie robmy tu takiej tandety.. wysokie elfy, a ktory elf nie jest wysoki?!

cokolwiek innego, tylko nie 'wysokie elfy' - moze byc nawet bez nazwy (wystarczy : rozpiski, galeria, taktyki) ..bardzo ladnie prosze :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

każdy wie o co chodzi, każdy mówie haje, wysokie, ale mozna zmienić lecz na razie jestes tylko Ty za taką zmianą, jak reszta bedzie chciała to oczywiście się zmieni i dlatego pytąłem, bo nikt nie pisze, mamy demokracje chyba, że uzyjesz jakiejś intrygi ;) ;) hehehe

Mi to osobiście pasuje...
F.N.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

demokracja demokracja :)..

je jestem za zmiana a Ty za pozostawieniem.. nikt inny sie nie wypowiedzial.. czyli jest 1:1 :/..

a jako ze Ty jestes modem..a ja jestem mniejszoscia (miejsze prawa) to powinienes uszanowac prawa miejszosci..czyli zmienic :D:D:D

ps. tak naprawde, to przezyje obecne nazwy, jednak sa one IMO niedpowiednie, dlatego optuje za zmiana.. jak nikomu innemu nie zalezy na tych nazwach to niech pasuja one przynajmniej jednemu czlowiekowi wiecej (czyli mi :D)

ps2. trzeba Cie jakos podejsc :D:D:D
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

sztuka dyplomacji na dworach elfickich jest zacna ;)

ja bym optował za rozpiski, taktyka, galeria i tyle, poczekajmy do następnego dnia, moze ktoś się wypowie jeszcze :)
F.N.

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Nazwy sa faktycznie niepoprawne, tak jak napisales byloby lepiej. A najlepiej zostaw tylko podforum rozpiski i ogolne.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

czyli wg. Ciebie Ilith zostawić tylko rozpiski? Czy ja wiem, co sądza inni.

Nazwy się zmieni, ale jeszcze trzeba przedyskutować cały wygląd i wtedy się zmieni wszystko :)
F.N.

Awatar użytkownika
Kowal
Mudżahedin

Post autor: Kowal »

Zostaw tylko rozpiski, jeśli z czasem sie zrobi za dużo tematów, to stworzysz podfora dla wiekszego porzadku - ale nie wydaje mi sie, by bylo to na razie potrzebne. Na razie nadmierne porządkowanie i przydlugie nazwy tylko bałagan robią moim zdaniem :P . Także mam w tej materii takie zdanie jak Lith.

Pozdrawiam,
Kowal

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

a mozę całkowiecie zrezygnować z podfor? Ja jestem ich zwollennikiem ale widze, że jestem w mniejszosci, ale aby nie było bałaganu moznaby było przykleić temat rozpiski i Wy tam dajecie linki, które będa prowadzić na ogólne forum rozpisek, co wiecej nie dajecie linka tylko jakąś nazwe, która jak się kliknie to przenosi np. HE 2300 na smoku oraz wsparciu magicznym , wtedy byłoby wszystko jasne, w tym przyklejonym temacie nikt nic nie pisze tylko daje linka, gdy ktoś bedize chciał przeglądnąć rozpy HE to będize niemalże tak samo łątwe jakby było zwykłe podforum rozpisek. Co za tym przemawaia? Nie wszystkim chce się przegladać fora armijne i co za tym idzie rozpisek i wtedt mozna stracić kilka cennych komentarzy. Myśle, że to byłby dobry pomysł. Zlikwiduje się podfora jeśli chcecie a widze, że chcecie ale nie chciałbym zostawiać jednego, wąłsnie rozpiski albo wszystkie albo żadne, więc?
F.N.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

ja jednak mysle ze podforum 'rozpiski' to minimum, ktore tu musi byc - jest tam juz sporo tematow (a bedzie wiecej) a jak beda na podforum to latwo je wylapac ;)

reszta do woli..

(byle by nazwy zmienic :D )
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

ale chyba nie zrozumiałes mnie do końca z tymi rozpiskami, chodzi mi o to, że na naszym forum jest przyklejony topic z nazwą rozpiski i tam dajesz tylko linka o jakiejś konkretnej nazwie, klikasz na niego i przenosi Cię na rozpiske, która jest zamieszczona na ogólnym forum. W tym topcu nie mozna nic pisać, tylko zamieszczać linki z nazwą rozpiski, więc bardzo ąłtwo jest je wyłapać, a forum ogólne zyskuje i ty tez zyskasz bo na pewno ktoś przechodni tez skomentuje, który nie zaglada tutaj :)
F.N.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Kosa pisze:ale chyba nie zrozumiałes mnie do końca z tymi rozpiskami, chodzi mi o to, że na naszym forum jest przyklejony topic z nazwą rozpiski i tam dajesz tylko linka o jakiejś konkretnej nazwie, klikasz na niego i przenosi Cię na rozpiske, która jest zamieszczona na ogólnym forum. W tym topcu nie mozna nic pisać, tylko zamieszczać linki z nazwą rozpiski, więc bardzo ąłtwo jest je wyłapać, a forum ogólne zyskuje i ty tez zyskasz bo na pewno ktoś przechodni tez skomentuje, który nie zaglada tutaj :)
??? z tymi rozpskami tak bym zrobił, ktoś jest za?

Ogólnie widze, że te podfora nie są takie złe, nic nie narzekacie, a galeria jest dobra, bo już ktoś sobie założył tam temat odnośnie własnej armi, to chyba zostawiamy? Tylko nazwy się zmieni ale chciałbym wiedzieć czy już jest okey, bo nie bede zawracał co chwile głwoy, a zmieńcie tamto i tamto i tak dalej ;)
F.N.

Zablokowany