Chaos Raptors
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Chaos Raptors
Na dobry (mam nadzieje) początek, jak w temacie - Chaos Raptors

-
- Chuck Norris
Ave
Fajnie wyciągnięte kolory, chociaż fioletowa szata mogła by być trochę jeszcze rozjaśniona na dole, ogólnie tak z 8/10 więc jest gut
Fajnie wyciągnięte kolory, chociaż fioletowa szata mogła by być trochę jeszcze rozjaśniona na dole, ogólnie tak z 8/10 więc jest gut
bardzo przyzwoicie, choc osobiscie nie lubie metalikowych pancerzy u Marinow. szate championa faktycznie przydaloby sie podrasowac.
bardzo podobaja mi sie podstawki - sa proste, ale schludne i dobrze sie komponuja z figurkami.
BTW to na zamowienie czy dla Ciebie do gry?
bardzo podobaja mi sie podstawki - sa proste, ale schludne i dobrze sie komponuja z figurkami.
BTW to na zamowienie czy dla Ciebie do gry?
"I fart in your general direction" 

Na zdjeciu moze tego dobrze nie widać ale szata jest rozjaśniona ciut mocniej. Zamierzone było to że miała być ciemna, a fakt że koleś jest pochylony sprawia że swiatło nie ma jej jak mocno oświetlić, stąd hajlajty są mniejsze. Figurki są robione na zamówienie, ale przyznam że świetnie się je maluje, są ładne, równe i można sobie pokombinowac z nimi jeśli się chce. Dzieki za komentarze, może jszcze ktoś się wypowie...
ciekawie wygladaja
podabaja mi ie naprawde
podabaja mi ie naprawde