BIAŁYSTOK, EGU 2010, 2300pkt, 5-6 Czerwca
Re: BIAŁYSTOK, EGU 2010, 2300pkt, 5-6 Czerwca
przekonajcie moją dziewczynę to mogę przyjeżdżać ^^, jak zrobicie jakiegoś lokala w niedługim okresie to mogę wpadnąć
Jak ladna to moge ja poprzekonywac jak zabierzesz ze soba... byle z dala od mojej bo wtedy swiat by stracil i mnie i twoja laske
A co jej tam w tym magicznym dniu nie pasuje?
PS. Powiedz jej ze jedziesz na wycieczke historyczna szlakami esperanto i inferanto
A co jej tam w tym magicznym dniu nie pasuje?
PS. Powiedz jej ze jedziesz na wycieczke historyczna szlakami esperanto i inferanto
Powiedz jej, że Białystok to najfajniejsze miasto europy
http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/a ... zycia.html
http://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/a ... zycia.html
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Aktualka zgłoszeń.
Co sądzicie by zamienić działanie scenariusza KAC na takie, że zamiast obejmować D3 oddziały to generała i jeden wybrany przez wroga oddział (jeśli generał jest w unicie to unit również na gonienie rzuca o jedną D6 więcej).
Co sądzicie by zamienić działanie scenariusza KAC na takie, że zamiast obejmować D3 oddziały to generała i jeden wybrany przez wroga oddział (jeśli generał jest w unicie to unit również na gonienie rzuca o jedną D6 więcej).
na EGU odbedzie sie tez turniej WH40K - jesli macie znajomych, ktorzy graja w ten system, to wyciagajcie ich do nas .
- swieta_barbara
- habydysz
Jednak sie nie pojawie - wybaczcie przedwczesny entuzjazm.
no i kozacko, zapraszamy . dawno nie bylo dwudniowego turnieju u nas, czas sie rozruszac i przypomniec sobie, jak to sie robi.
Spoko spoko. Informacje z ostatniej chwili:
do grona sponsorów dołączył sklep www.komnatagier.pl . Na dniach powinna być już szczegółowa lista nagród.
W dodatku dowiedziałem się, że w sali gimnastycznej obok będzie spać w nocy grupa młodych dziewczynek poprzebieranych za postacie anime... ehem... już nie mogę się doczekać aż zrobimy tam nocną wyprawę aby zapoznać dziewczyny z karlim i dr. poppersem
do grona sponsorów dołączył sklep www.komnatagier.pl . Na dniach powinna być już szczegółowa lista nagród.
W dodatku dowiedziałem się, że w sali gimnastycznej obok będzie spać w nocy grupa młodych dziewczynek poprzebieranych za postacie anime... ehem... już nie mogę się doczekać aż zrobimy tam nocną wyprawę aby zapoznać dziewczyny z karlim i dr. poppersem
nie dawaj swojej lubej adresu BP, bo bedzie bieda