Różne edycje figurek.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
KirkBlade
Warzywo

Różne edycje figurek.

Post autor: KirkBlade »

Gdzie można obejżeć starsze edycje figurek? Jest taka strona która pokazuje naprzykłąd jak wygladały różne wersje skinków w poszczególnych edycjach?

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

solegends.com

KirkBlade
Warzywo

Post autor: KirkBlade »

Nie moge tam znaleśc Lizardmenów:/ Gdzie moge zobaczyć naprzykład jak wygladaja 6, 5 edycyjne skinki ? Mam jakiś pojedyńczy model metalowy skinka z łukiem w nie standardowej pozycji. Pewnie wyjadacze odrazu bedą wiedzieć o co mi biega. Ale czy można gdzieś przeszukać kilka galeri i wiedzieć co to za figurka z jakiej edycji ?

Awatar użytkownika
Drunken_Dwarf
Wałkarz

Post autor: Drunken_Dwarf »

Strona którą zaproponował Nijlor, jest jedyną mi znaną gdzie można znaleźć fotki staro edycyjnych figurek, tylko trzeba poszperać.
Kto pije ten łebski,
kto pości ten kiepski.

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

http://www.zachary.org/games/whcatalog.php

Sporo jest tutaj, jednak Lizaki to tylko Slan i saurusy na samej górze. Lizardmeny to dość nowa armia chyba mimo wszystko, nie wiem czy tak dużo ich archiwalnych figurek jest. Tam masz jakieś pigmeje, oni chyba wcześniej byli (3ed). No nic, mam nadzieję, że jakoś to pomoże a i innym się przyda, bo figurek mega zajebiaszczych jest tutaj sporo :)
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

ODPOWIEDZ