Ogre Ironguts unit
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Ogre Ironguts unit
Kolejny unit itonow. Tym razem chyba najladniejszy z moich wszytkich. Nasiedzialem sie przerabiajac je i jeszcze wiecej malujac. Spokojnie bez pospiechu powwolutku doszedlem do konca i o to jest.
Glowna idea unitu to to ze ma wygladac na elite. Kazdy ogr jak na ogra przystalo ma swego pupila gnoblara. jeden siedzi w beczce drugi za pasem w sakwie kolejny swie sie do walki a calym unitem przewodzi loockout gnoblar na ramieniu sztandarowego. Kolejny aspekt unitu byl taki ze maja miec na sobie tyle sprzetu ile siezmiesci. Umiarkowalem to zeby nie przesadzic ale jak to wyglada ocencie sami. Mi sie osobicie odzial podoba i juz sie psrawdzil w ostatnim turnieju w przeciwnenstwie do drugiego takeigo samego ten okzala sie zdecydowanie bardzij przezywalny
Tu jest link do Coolminiornot
a tu fota:
Glowna idea unitu to to ze ma wygladac na elite. Kazdy ogr jak na ogra przystalo ma swego pupila gnoblara. jeden siedzi w beczce drugi za pasem w sakwie kolejny swie sie do walki a calym unitem przewodzi loockout gnoblar na ramieniu sztandarowego. Kolejny aspekt unitu byl taki ze maja miec na sobie tyle sprzetu ile siezmiesci. Umiarkowalem to zeby nie przesadzic ale jak to wyglada ocencie sami. Mi sie osobicie odzial podoba i juz sie psrawdzil w ostatnim turnieju w przeciwnenstwie do drugiego takeigo samego ten okzala sie zdecydowanie bardzij przezywalny
Tu jest link do Coolminiornot
a tu fota:
Boskie ogry :] Ja też chcem taki Naprawdę szacun.
W ostatnim turnieju taki odzial odbil Errantow z palladynem Tylko byl tam jeszcze butcher...Nijlor pisze:Bardzo ładne, kolorystyka dobrana, chciałbym mieć taki solidny oddział, żeby mieć czym się bić, może kiedyś sobie wynajmę
Bede musial zrobic jeszcze jeden taki odzial 4.
No cóż... ZAJEBISTE szukam czegoś zeby się na siłę przyczepić.... loading... mam! Popraw boki podstawek bo prześwituje lekko czarny
Pozdro
Pozdro
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
no piekne te ogry naprawde chyba nawet zapisze sobie ich fotke na dysku
Kawał dobrej roboty. Naprawdę, pogratulować efektu.