Pojedyńcze figurki
Pojedyńcze figurki
Mam problem bo chcieliśmy zacząć się bawić w warheima.(taki fajny systemik fanowski)Wiecie gdzie sprzedają pojedyncze figurki, żeby nie trzeba było spamować na forum kupie to i tamto :>a kupywac cale oddzialy to przesada.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
http://najmita.net/index.php?name=Forum ... forum&f=47
Chcieliśmy znaleźć jakiś mało męczący i dość tani system skirmishowy w którym można poszaleć jeżeli chodzi o makiety :>
Chcieliśmy znaleźć jakiś mało męczący i dość tani system skirmishowy w którym można poszaleć jeżeli chodzi o makiety :>
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Znasz kogoś kto by figurki krasnoludzie z games-workshop by sprzedawał ,bitsy możę czy coś. Chyba zacznę okupywać podforum kupię. 

dosc czesto w sklepach fantasy mozesz zakupic pojedyncze figsy z wfb (bfsp) czy lotra.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
cyknij ofertę w dziale kupie, przejrzyj dział sprzedam
co do składania band, to zależy ile chcesz na to wydać, ja mam plastikowych WE
i full metal bandę WH(wydałem dość sporo), najważniejsze to oddać na modelach klimat i tyle
najlepiej poskupować resztki jakieś od osób kończących z WFB
kupisz jakieś stare edycyjne przerobisz i będą śmigać
ps. skąd jesteś?
co do składania band, to zależy ile chcesz na to wydać, ja mam plastikowych WE
i full metal bandę WH(wydałem dość sporo), najważniejsze to oddać na modelach klimat i tyle
najlepiej poskupować resztki jakieś od osób kończących z WFB

ps. skąd jesteś?
pisze doubel posta zebyscie ludki lookneli tutaj :> czy te figurki avatars of war odpowiadaj skalą warheimowi(WFB)
rozumiem ze grasz w wh to pytanko da się tam nosić 2-ie siekierki :>?? (krasnoludzki than) bo nie wiem czy go wybrać czy też thunderlorda
mam troche figsów krasnoludzkich to sobie dokupie paru herosow od gw i styknie :>
mam troche figsów krasnoludzkich to sobie dokupie paru herosow od gw i styknie :>