Adamek vs Gołota i inne walki tysiąclecia
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No i dobrze - będziesz zdrowszy
Początek gali za pół h
Początek gali za pół h
Eh, jeszcze 2h czekania...
No niestety - teraz jeszcze powtórki KSW...
- Aron_Banalny
- Masakrator
kurde, żeby nie było. niech pudzian mu skopie dupe, i będzie git.
pewnie o 4 będzie walczył
pewnie o 4 będzie walczył
już po 4. W sumie teraz było imho mega ciekawa walka - 2 panienki... Roxi i LaRosa. Ciekawe, bo obie panie pokazały zarąbistą technikę. Jakbym miał oceniać to walczyły lepiej od wielu facetów. Chwyty, co chwila klamra i próby przewrócenia, Roxi kapitalne kolano z powietrza i wiele wiele innych. Roxi świetna technika, ale widać, że Rosa to mega twarda baba
Btw. na ulicy nigdy bym nie pomyślał, że taka babka może mnie zabić... Szczególnie Roxi, toż to jakaś masakra... Poczekam na wasze oceny, teraz pudzianek, joł!
Btw. na ulicy nigdy bym nie pomyślał, że taka babka może mnie zabić... Szczególnie Roxi, toż to jakaś masakra... Poczekam na wasze oceny, teraz pudzianek, joł!
tak jurasa końcówka cool była Panienki fajne, Ci dwaj co teraz byli całkiem całkiem. Murzyn technicznie niezły na maxa
Kurde, kiedy pudzian walczy? To już się jasno robi za oknem ehh... Zgłodniałem w sumie
Jak tam powódź?
Kurde, kiedy pudzian walczy? To już się jasno robi za oknem ehh... Zgłodniałem w sumie
Jak tam powódź?
O kurde. To starcie to byla teraz miazga. 25 sekund? Koleś 74 walki na koncie, a drugi bodajże 10
koleś Wiuff masakrator.
No tyraz pudzian, w końcu
Chce to zobaczyć, w sumie w tym momencie obstawiam na Sylve... Jakieś mam kiepskie przerzucia. Ofc wolałbym, żeby Pudziek wygrał, no ale doświadczenie itd...
koleś Wiuff masakrator.
No tyraz pudzian, w końcu
Chce to zobaczyć, w sumie w tym momencie obstawiam na Sylve... Jakieś mam kiepskie przerzucia. Ofc wolałbym, żeby Pudziek wygrał, no ale doświadczenie itd...
No dokładnie. Tak jak napisałem ja wcześniej, Sylva zdominował ring. A spodziewałem się, że Pudzian ma cokolwiek w zanadrzu. Cóż... Nie tym razem. Ale fakt, za wysoka półka dla niego, po prostu hehthurion pisze:kazde moje wczesniejsze slowo sprawdzilo sie w 100%, ale mialem nadzieje ze Pudzian pokaze cokolwiek - nie pokazal nic...
Żałuję tylko, że ten murzyn przegrał 3 walki przed pudzianem.
A czegoś takiego się spodziewałem, chociaż nie aż tak. Pudzian w ogóle nie wiedział co ma robić
A czegoś takiego się spodziewałem, chociaż nie aż tak. Pudzian w ogóle nie wiedział co ma robić