Polecam przeczytać (dużo tego, ale naprawdę warto

Uchachałem sie do łez

Problem z lagami klawiatury
i drugi:
Afera Demosmolarki.pl
Dla przerażonych 42 stronami powyższego topicu streszczenie (ale dużo tracicie):
Klik
Pozdrawiam życząc dobrej zabawy

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Epickie:) a zarazem przerażająceArqueek pisze:Podlacze sie. Moze ktos nie zna
http://www.forumowisko.pl/topic/77435-m ... e-o-pomoc/
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Zwolin napisał(a):
no... ja pierdole!!!!!!!!!
Jak mawiał facet od PO z liceum: A masz czym?
Aż mi się go żal zrobiło... MuahahahahahaM.T. pisze:How to get your Steam account pwned
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Prędzej Wisła będzie płynęła pod góręZwolin pisze:ok, nie będę pierdolił, skoro prosicie
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz
Sf(x)= x^2+cx
chciałeś to masz