Special Characters
Moderator: JarekK
Special Characters
W związku z szykującym się Tropikiem zacząłem się zastanawiać nad jakimś Special Characterem do Chaosu. Nie mogę się zdecydować... Którego byście polecali, ew. jakie są jego wady/zalety
Nie pamiętam kto : "Jasiu co to jest miscast na 9?"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Jasiuuu: "Twoja stara puszcza się z listonoszem"
Khazrak+ 2 szmanów z shadowem (i steed of shadows) - nie dość, że armia w ambushu, to jeszcze jak wyjdzie, to szybko dopakowujesz khazrakowi sile steed of shadows (na 4+ to raczej wyjdzie, a niezalenznie od dispela, to +1 ma)
Drugi jest morghur, ale musisz sporo spawnów nalepić
Archaon też wydaje się fajny... kiedyś 3000 `Ard Boyzów rozłożył sam
Mógłbyś sprawdzić:
Scylę
Aekolda Helbrassa, bo wydaja sie nie najgorsi...
Drugi jest morghur, ale musisz sporo spawnów nalepić
Archaon też wydaje się fajny... kiedyś 3000 `Ard Boyzów rozłożył sam
Mógłbyś sprawdzić:
Scylę
Aekolda Helbrassa, bo wydaja sie nie najgorsi...
Morghulem grali 'nasi' (czyli koledzy z 3miasta) i jest fajny, byli dosc wysoko, ale turnieju sie nim nie wygra
mi sie Archaon spodobal szczegolnie z look outem ktory teraz moze miec..
no ale tak serio to jak dopuszcza mutacje, to polecam zwyklego lorda Tzeentcha z Golden Eyem, Regeneracją z mutacji oraz Enchanted Shieldem.. watpie czy cos go ruszy a sam bedzie latal.. magowal.. latal magowa.. wpadal
mi sie Archaon spodobal szczegolnie z look outem ktory teraz moze miec..
no ale tak serio to jak dopuszcza mutacje, to polecam zwyklego lorda Tzeentcha z Golden Eyem, Regeneracją z mutacji oraz Enchanted Shieldem.. watpie czy cos go ruszy a sam bedzie latal.. magowal.. latal magowa.. wpadal
Odezwał się człowiek forsujący armię na pierdyliardzie skorpionów z killing blowem...Shino pisze:dziwsz sie?
4 typow z dwuraka mi i palami nie jest fajnych....
do tego z max magii
albo disdended maw... albo inne wyjebane w kosmos mutacje
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
na tropiku nie ma mutacji?
co za czasy. niby liberalny turniej, a nie ma mutacji, a w poznaniu na kazdym lokalu sa legalne - u besti bo u bestii, ale są
co za czasy. niby liberalny turniej, a nie ma mutacji, a w poznaniu na kazdym lokalu sa legalne - u besti bo u bestii, ale są
nie pierdyliardzie bo scorpow co najwyzej bede mial szambernascie...trikk pisze:Odezwał się człowiek forsujący armię na pierdyliardzie skorpionów z killing blowem...Shino pisze:dziwsz sie?
4 typow z dwuraka mi i palami nie jest fajnych....
do tego z max magii
albo disdended maw... albo inne wyjebane w kosmos mutacje