Mam tylko 5.. w dodatku przerobionych na pistolierow... w sumie jakbys ich wymieszal z 5 ok mozna by bylo tym zagrac.Lucas pisze:@ Szmaja - masz może pożyczyć 10 ungol horse archers (Kislev)??
lub kto inny ma?
MASTER BLASTER 2010 - Gorzów Wlkp. 29-30.05.2010r
Re: MASTER BLASTER 2010 - Gorzów Wlkp. 29-30.05.2010r
Ja tylko dam znać, że żyje i chyba nawet będę grał.
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
Taa chyba w pokera
Because I'M The Miz and I'M AWESOME!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
http://www.youtube.com/watch?v=iMt-MJ1h ... ure=fvwrel
Kiedy to ostatnio kopałeś piłę bejbeKielon pisze:Do wszystkich, którzy chcieliby pograć w piłeczkę na Blasterze.
Weźcie ze sobą wasze szmaciane tramposze i przyszykujcie sie na wpierdol.
Grichalk pisze:Jedzie ktoś z Wawy w piątek samochodem i ma wolne miejsce, czy też będę musiał się tłuc pociągiem?
W sprawie noclegu z piątku na sobotę trzeba dogadywać się indywidualnie, czy będzie możliwość spania na sali?
daj zna na priva cos sie znajdzie.
W weekend, Misiek.Furion pisze:Kiedy to ostatnio kopałeś piłę bejbeKielon pisze:Do wszystkich, którzy chcieliby pograć w piłeczkę na Blasterze.
Weźcie ze sobą wasze szmaciane tramposze i przyszykujcie sie na wpierdol.
Chcesz się sprawdzić?
Jak będę miał z kimfarthan pisze:Taa chyba w pokera
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
Jednak przyjezdzam dopiero 29 do Polski, wiec niestety mnie nie bedzie. So we shall see on DMP
Wróciłem właśnie z przeglądu armii i potrzebuje katapulty.
W zamian to co krasnoludy lubią najbardziej
W zamian to co krasnoludy lubią najbardziej
Hehe, tak się droczę tylko.Kielon pisze:W weekend, Misiek. Chcesz się sprawdzić?
W piłę chętnie pokopię, choć ten rodzaj piłki to dla mnie tylko for fun ja tam jestem prosem w mniejsze kulki
Cholera ubiegles mnieSexRocket pisze:ping pong kieszonkowy?Furion pisze: ja tam jestem prosem w mniejsze kulki