WoCh Durina - Helka, mag, dysk
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
WoCh Durina - Helka, mag, dysk
Nie przedłużając:
Moja konwersja dyskowca (części z jugga, knighta, warriora):
Mag nurgla, drobna konwersja - oryginalny koń wygląda jakby zaraz miał się złamać pod tym magiem
Helka:
Moja konwersja dyskowca (części z jugga, knighta, warriora):
Mag nurgla, drobna konwersja - oryginalny koń wygląda jakby zaraz miał się złamać pod tym magiem
Helka:
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
nie stety widze tylko Dyskowca daj Link .........
a Dyskowiec hmmm bardziej wygląd mi na Przedstawiciela boga Dresiarz niż tego co zmienia drogi
a Dyskowiec hmmm bardziej wygląd mi na Przedstawiciela boga Dresiarz niż tego co zmienia drogi
Konwersja może być, ale dysk to chyba nie latajacy kamień ...Durin pisze: Moja konwersja dyskowca:
[...]
Ogólnie to na kraśkach i czarodzieju przydałby się rozjaśnienia. Teraz widzę czarny + jedna warstwa koloru pożądanego.
na magu są rozjasnienia... niestety akurat nie miałem lepszego aparatu i kiepsko on wyszedł... z krasiami w sumie racja...
Co do dyzku na szybko przed turniejem chciałem zrobić drugi i zamysł był taki że to głaz wyrwany z ziemi magią tęczy:) widziałem gdzies kiedyś konwersję opartą o podobny pomysł
Co do dyzku na szybko przed turniejem chciałem zrobić drugi i zamysł był taki że to głaz wyrwany z ziemi magią tęczy:) widziałem gdzies kiedyś konwersję opartą o podobny pomysł
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mogłeś zrobić ten kamień 'inny' - żeby było widać, że oddziałują na niego jakieś magiczne siły. Sam pomysł ok. Natomiast dyskowiec imho za bardzo statyczny. Wcale nie wygląda jakby leciał, tylko stał. Pomijam fakt, że kolory wcale nie wskazują na tzeentcha :<
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Również moim zdaniem kamień wygląda fajnie .
Helka całkiem spoko; nie powala ale zdecydowanie daje radę.
Nurglita i krasie wyglądają po prostu buro ,za mało layeringu a za dużo washa .
Natomiast serfer jak dla mnie wyszedł najgorzej. Skopana kolorystyka: mdły czerwony + brudny niebieski + brązy
Helka całkiem spoko; nie powala ale zdecydowanie daje radę.
Nurglita i krasie wyglądają po prostu buro ,za mało layeringu a za dużo washa .
Natomiast serfer jak dla mnie wyszedł najgorzej. Skopana kolorystyka: mdły czerwony + brudny niebieski + brązy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
ta, pomysl z kamieniem fajny ale nie dopracowany... zmiana konia to raczej nie konwersja ale ok ogolnie nie jest strasznie zle ale przydalo by sie troche rozjasnien
Heluchna z tej grupy jest najlepsza. Ten mag tęczy wygląda jak wojownik, daj mu jakąś lagę, aby wyglądał jak mag.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole