czy ktoś pomoże...? :)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: czy ktoś pomoże...? :)

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze:
gokish pisze:
Skavenblight pisze:Ja sobie założyłam konto w wieku 22 lat...
Nie każdy potrzebuje od razu po skończeniu 18stki ;)
łojezu :D dla mnie posiadanie konta to jak posiadanie komórki :D normalnie ciężko by było :D
Ta i notorycznie cos z Twoim mbankowym jest z traby ;)

Pierwsze konto mialem chyba w wieku 15 lat, ale internetowego uzywam od 18stego roku zycia , nie wyobrazam sobie nie miec konta internetowego...
Paypal podpięty teraz pod konto ojca xP większa pewność :D

Zamówienie poszło

Awatar użytkownika
Asgharoth
Mudżahedin

Post autor: Asgharoth »

a kasa dotarła? :)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

teraz się opłaca w aliorze - klientem mBanku jestem już od kilku ładnych lat i musze powiedzieć, że jak teraz przypomnę sobie to było kilka przypadków zgryzów z mBankiem - małopomocni są na ogół, a w aliorze to czujesz się jak bobasek, do którego przyszła ciocia w odwiedziny i co chwili "niuniuniu bobasku" osobiście mi to po prostu bardziej odpowiada
Alior obsysa. Konto może i darmowe, ale karta nie. Ostatnio zażądali po 10 zeta od karty, chyba, że obroty na rachunku przekroczą 2000. No to się pożegnałem.

Mbank jest dużo fajniejszy, ma zdecydowanie lepszy interfejs i sesje elixir o lepszych porach. I faktycznie jest darmowy.
lol o.O
tak samo jak z bankomatami w innych wielkich miastach
bierzesz aliora i możesz wypłacać ze wszystkich i tyle
Nie wkręcaj go [-X W Katowicach jest jeden bankomat w siedzibie PKO. Podobno w przyszłym roku mają gdzieś postawić drugi. Ja po kasę jeżdżę do Krakowa, bo w PKO są straszne kolejki.
nie wyobrazam sobie nie miec konta internetowego...
Ja też nie. Nigdy bym nie upilnował wszystkich dowodów wpłaty w formie papierowej.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Taki komunikat :)

Idzie to powoli bo się dowiedziałem , że chłopaki muszą ze stanów te modele swoje ściągnąć :D

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Do mnie ten model doszedł parę dni temu (a chyba zamawiałam kilka dni przed wami), więc myślę że niedługo dostaniecie :)

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

dzięki za inf, gokish

już się martwiłem że coś jest nie tak
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Poproszę tych co zamawiali adresy na pw :)

Modele wyślę jutro lub w piątek zależy jak się ogarnę po uczelni .

Zwolin
Falubaz

Post autor: Zwolin »

Hhmmmm....

Gokish, co z tobą?
i moimi modelami :(
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

ODPOWIEDZ