Chaos Dwarf Lord na Taurusie

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

fajny ]:->
taki chaos dwarficki

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

koncz necro koncz ale nei zaszybko zeby ladny byl ;) ten taurus jest bardzo fajny jedyne co mi sie nie podoba to plaszcz- nie lubie plaszczy na figurkach:P;)

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Necro »

Płaszcz to moim zdaniem jedna z rzeczy, która go ratuje. Płaszczem i futrem na płaszczu udało mi się zatuszować wszelkie niedostatki w figurce - początkowo Lord miał strasznie powykręcany tułów i dużą różnicę w wysokości ramion. Zrobiłem płaszczyk i już jest w porządku. :wink:

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Zamień skrzydła na smocze i będzie super ;)

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Niestety. Nie chce mi się na komplet skrzydełek wydawać jakiejś 1/5 kasy jaką wydałem na prawie kompletną (na 3k) armię Chaos Krasi. :wink: Zresztą już sobie poprzysiągłem, że do tego, co zrobię, to już nie wracam, bo jakbym zaczął poprawiać, to bym go w końcu zmył całego i machnął od nowa, a tak to przynajmniej jest pomalowany i ze spokojem mogę się zabrać za coś innego. :wink:

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ja mam problem z pomalowaniem 200 modeli w mojej armii....

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Ja też. Aktualnie mam ich już gotowych do malowania jakieś 120. Do dorobienia gsem drugie tyle i jeszcze nowe kupuje... :roll:

Awatar użytkownika
thral92

necro to ile kasy ci zeszlo na twoja chadecje?

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Jakoś tak w granicach 300 - 350 zeta. Liczę samą kasę za figurki oczywiście, doliczając do tego gs i plasticard to będzie pewnie gdzieś z 50 złotych więcej.

Awatar użytkownika
thral92

to wez otworz w hobbicie wytwornie moze marek sie zgodzi ;)
armia na 3k za 3 bomby dobry szyld na reklame. masz czlowieku talent niedosc ze te figsy sa lepsze niz oryginaly to jeszcze duzo oszczedzasz ;) podziwiam cie

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

Udaje mi się to zrobić tylko dlatego, że hurtowo skupowałem od wszystkich Skull Passy. :wink:

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

No i wyszło grubo :D Dobra robota.

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Ja wydałem duuuzo więcej, ze skullpassów mam tylko połowę blundich. Sporo kosztowały mnie 2 forgeworldowskie lobby(jako szejki) no i taurus zrobiony z juggera i nightmarsa nie wspominając o bitsach z MO. No ale teraz sie tez na ponad 3k wystawiam, z tym że wyszedłem z założenia - mam wizję i robię armię choćby mnie to sporo kosztowało.

Awatar użytkownika
Necro
Chuck Norris
Kontakt:

A ja biorę pod nóż to co mam i kombinuję jak to przerobić na coś, co mi się do Chaos Krasi przyda. :wink:

ODPOWIEDZ