Teraz są małe i wyglądają na zamulone Powiększ je i zrób podłużne, a nie okrągłe. No i zrezygnuj z białego - są za bardzo ludzkie. Zostaw albo sam czarny, albo dodaj jakiś bardziej 'złowieszczy' kolor (czerwony albo fiolet)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Czerwone byłyby dobre,bestyjka nabrałaby drapieżności.Ciekawy pomysł Bem z fioletem,pasowałoby do skrzydeł tylko żeby nie wyszło bajkowo musiałby być to "mroczny fiolet".
Gdyby cała była taka, to ogon by się tak nie wyróżniał
Dobra, to może napiszę, czemu taka kolorystyka. Fiolet - z racji, iż to kolor przewodni mojej armii, a że mam go mało, no to chciałem coś tutaj maznąć. Padło na błony. Samej bestyi też ciemnej nie chciałem, gdyż moja armia na ogół jest w ciemnych kolorkach, co na fotach może fajnie wyglądać, a na stole z daleka jednak brakuje czegoś jaśniejszego. Padło na kolorek przypominający odcień skóry - tyle, że jasny.
A co myślicie o samym malowaniu ? Na stole uważacie, że dobrze się będzie prezentować?