Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Re: Problemy początkującego
Tak jest w Armybooku
-
- Masakrator
Kwestia następująca:
Blady ma w podstawce HA.
Wrzucamy mu Obsidian Armour'a i Armour of Khorne.
Blady ma As równy -2. Zgadza się?
Blady ma w podstawce HA.
Wrzucamy mu Obsidian Armour'a i Armour of Khorne.
Blady ma As równy -2. Zgadza się?
Nie gram tym demonem ale o ile się nie mylę on może nosić tylko jeden pancerz. Albo heavy albo khorn albo obsidian i nie można ich łączyć.
-
- Masakrator
Racja. Przejrzałem FAQ i znalazłem potwierdzenie. No nic, trudno
Dzięki za odpowiedź.
Dzięki za odpowiedź.
Mam pytanie, ponieważ chyba będe zbierał demony i interesuje mnie kwestia furi. Czy jeśli dokleje demonetkom skrzydła, bedą mogły robić za furie? Ile ich wystwiacie zazwyczaj?
-
- Masakrator
Na luzie.
A ile się wystawia?
Ile fabryka dała!. Oczywiście max 3 oddziały.
6+ do optymalna liczba w oddziale.
A ile się wystawia?
Ile fabryka dała!. Oczywiście max 3 oddziały.
6+ do optymalna liczba w oddziale.
Tak jak przedmówca.cobra651 pisze:Mam pytanie, ponieważ chyba będe zbierał demony i interesuje mnie kwestia furi. Czy jeśli dokleje demonetkom skrzydła, bedą mogły robić za furie? Ile ich wystwiacie zazwyczaj?
Thurion ma ładne demonetkowe furie na 5 stronie to możesz sam zobaczyć.
Mi zawsze brakuje pkt na furie. Staram się wciskać3x5 ale różnie to bywa. Czasem wolę wystawić jeden większy unit 8-9 modeli i drugi 5 a jako trzecią jednostkę latającą 3 screamery ale to już opcja dla ludzi znudzonych grą danonami
Kupuje pudełko, wycina skrzydła, a resztę można albo zachować albo sprzedać za jakieś 20 zł na Allegro. Wg mnie te skrzydła i tak są warte swojej ceny, znacznie lepsze niż od MaxiMini czy innych producentów.
A kupowanie samych skrzydeł w sklepach wychodzi nawet drożej:
http://bitspudlo.com/pl/categories/213-gargoyles-bits
A kupowanie samych skrzydeł w sklepach wychodzi nawet drożej:
http://bitspudlo.com/pl/categories/213-gargoyles-bits
Nie chce mi się dużo pisać. Odpowiedz brzmi Tak
Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko że nie mam booka pod ręką i będę go miał dopiero w piątek(daleko od domu) a po drugie nie gram nigdy ptakiem to nie wiem
to sie nie usprawiedliwiaj tylko nie odp
wg mnie nie, juz mowie dlaczego. Nie mozna dupilkowac w armii magic itemow (ktorymi sa m.in. sztandary), chyba ze jest wyrazny zapisek, ze mozna. FAQ dodalo zapisek do icon - sa magicznymi banerami. Jesli jest zapisek(nie znalazlem) w AB DoCH, ze mozna duplikowac icony to mozna. Inaczej 1 icona na armie.