BIAŁYSTOK, EGU 2010, 2300pkt, 5-6 Czerwca
Re: BIAŁYSTOK, EGU 2010, 2300pkt, 5-6 Czerwca
p.s. Tym razem nie śpię z Tutajcem straszny zbok!!
- swieta_barbara
- habydysz
To jeszcze ja z Zielonym chcielibysmy sie do kogos zalapac.
- swieta_barbara
- habydysz
Juz z Siwym sie dogadalem.
Dosiądę się na wschodnimDuke pisze:15.05 z centralnego? pasuje?
Git!Inferno pisze:to ja wezme djuczka i ekpie 15.05 ? spoko dowiedzcie sie o ktorej bedziecie to was odbiore z dworca. Matula w Hiszpanii więc bierzcie Kac zestaw. i spiwory bo mam tylko dwa łóżka.
Lista osob ktorych rozpiski otrzymałem to:
Marian
Grishalk
Inferno
Druchii
Adam Zielony
Andre
Karlee
Akadera
Damiandamian
Khanrad
Kacper Bucki
Krusk
Andrzej Wiatrow
Grzesiu/Koneser na prośbę Pana niżej
Łukasz Śmiechowski
LV
gotih
Radza
Duke
Szymon
Panda
Inferno
Druchii
Adam Zielony
Andre
Karlee
Akadera
Damiandamian
Khanrad
Kacper Bucki
Krusk
Andrzej Wiatrow
Grzesiu/Koneser na prośbę Pana niżej
Łukasz Śmiechowski
LV
gotih
Radza
Duke
Szymon
Panda
Ostatnio zmieniony 1 cze 2010, o 23:00 przez sYsek, łącznie zmieniany 1 raz.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
czytając ostatnią ksywę po prostu nie mogę się powstrzymać. :] Pan-da 3 !
proźba ;] nie Koneser/Grzesiu ;P tylko jak już macie mi tak koneserem docinać, to zachować [^ ^] tę odrobinę dobrego smaku i chociaż napisać Grzesiu/Koneser.
proźba ;] nie Koneser/Grzesiu ;P tylko jak już macie mi tak koneserem docinać, to zachować [^ ^] tę odrobinę dobrego smaku i chociaż napisać Grzesiu/Koneser.
zeby nie ten poryty termin, to z palcem w czoko byloby 30+
mnie dziwi, ze na 21 osob tylko 10 jest z Bialego ;X przynajmniej tylko tyle nadeslalo rozpiske (a zostalo 5 minut ;P).
Orzymalem 21 rozpisek, osoby wymienione w poscie wyzej maja +2 DP. Pozdrawiam
a jednak jeszcze Misha zdarzyl
Orzymalem 21 rozpisek, osoby wymienione w poscie wyzej maja +2 DP. Pozdrawiam
a jednak jeszcze Misha zdarzyl
Ostatnio zmieniony 1 cze 2010, o 23:21 przez sYsek, łącznie zmieniany 2 razy.
Szczur22
Szczur22
spoko, czesc nie wysle, a przyjdzie - as usual.
czesc niestety musi odpuscic, bo k***a zachcialo sie organizowac konwent w sesji... niestety jestem wsrod nich i przepraszam za obnizke frekwencji, Panie Zryta Psycha , ale wieczorem Wam nie odpuszcze - szykowac wątroby.
czesc niestety musi odpuscic, bo k***a zachcialo sie organizowac konwent w sesji... niestety jestem wsrod nich i przepraszam za obnizke frekwencji, Panie Zryta Psycha , ale wieczorem Wam nie odpuszcze - szykowac wątroby.
to masz jestem 11 z Frontu wysłałem, nie płakać
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
bo to nie ludzie, to wilcy są
nie jest zle, 20+ osob bedzie, punkciory do ligi tez. Ty sie mozesz cieszyc, bo mniej wpisywania do arkusza
a gdzie promo turnieju w podpisie?
nie jest zle, 20+ osob bedzie, punkciory do ligi tez. Ty sie mozesz cieszyc, bo mniej wpisywania do arkusza
a gdzie promo turnieju w podpisie?
mialem promo, ale ktos tam krzyczal na mnie ze za duza sygna, a te frontowe mi sie podoba to trzymam a arkusz chyba ogarniam, wiec powinno byc milo i sprawnie
Szczur22
Szczur22