WE 2500

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Taxor
Warzywo

WE 2500

Post autor: Taxor »

Witam, jest to moja pierwsza rozpiska z WE troszeczkę testowa, ale może robię jakiś masakryczny błąd ... grałem HE i WoCh ale chciałem czego nowego i mobilnego no i zostało na WE.

Wardancer Highborn[290[
-Blades of Loec
-Amber Pendant
-Annoyance of Netlings

Waywatcher Noble160
-Hunter's Talon
-Pageant of Skrikes

Spellsinger [175]
-2xDispel Scroll

Spellsinger [175]
-Dispel Scroll
-Calaingor's Stave

8x Dryads [96]

8x Dryads [96]

10x Glade Guard [120]

10x Glade Guard [120]

10x Glade Guard [120]

5x Glade Riders [120]

5x Glade Riders [120]

8x Wardancers [165]
-Musican
-Bladesinger

6x Wild Riders [217]
-War Banner
-Wild Hunter

3x Warhawk Riders [120]

5x Waywatchers [120]

Treeman [285]

Total 2499
Casting Pool: 6
Dispel Pool: 4
Models in Army: 83

Jestem przyzwyczajony do ciężkiej jazdy dlatego WR, mam nadzieje ze się nie przeliczę. warhawk jest testowy, gdyż na forum czytałem ze jest beznadziejny ale hit&run może ładnie przetrzymać zanim nie zjawi się coś mocniejszego...

Twoja-Stara
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Twoja-Stara »

Zajebista ta rozpa trzymasz klimat i jest grywalność
Powrót WE

Awatar użytkownika
Eltharion
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Eltharion »

No zajebiscie tylko weź mi powiedz..
Chociarz bardzo ich lubie wielbie i uwielbiam bo maja zajebisty klimat to jaki masz plan tymi gosciami na jastrzebiach?? :?
Mówi się trudno i idzie się dalej ...

Awatar użytkownika
amadeus
Mudżahedin

Post autor: amadeus »

Jestes przyzwyczajony do ciezkiej jazdy i wystawiasz dlatego 1 oddzial?nie wiem co ten jeden rozdzial narobi tam sam w przodach armii...ogolnie nie mam sie co wymadrzac bo od niedawna wrocilem do gry ale powiem Ci ze na duzo mniejsze punkty dosc dobrze spisaly mi sie 2 oddzialy WR - jak lubisz konnice to moze zaryzykuj nawet z trzema? tylko moze bez sztandarow pozostale bo za duze ryzyko ze oni jednak Ci sie posypia - wszystko ma juz magiczne ataki z silami zazwyczaj wiekszymi niz 3 - przynajmniej na te armie na ktore ja gram :D

jastrzebie sa dobre raz udalo mi sie ich uzyc ale w calej reszcie bitew nie mialy zbytniego uzasadnienia za nich dalbym wlasnie ten drugi WR

a tak ogolnie to widzisz kazdy moze dac Ci rozmaite rady ale jednak mi wyszlo ze najlepiej jest sobie zagrac zeby zobaczyc co sie przydalo a co nie - tak 5,6 bitew i juz cos Ci do glowy bedzie przychodzic tym bardziej ze grales juz w warhammera to bedzie to pewnie nawet szybciej
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...

ODPOWIEDZ