Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Re: Galeria by quidamcorvus
Większość z tych piesków to psy z Mordheim Doberman jest z Chronopii.
Ja już się nie będę powtarzała, bo napisałam nieprzyzwoicie pochlebny komentarz na Najmicie ale świetne są te pieski, bylebyś resztę bandy tak samo pomalował to będzie niesamowita.
Ja już się nie będę powtarzała, bo napisałam nieprzyzwoicie pochlebny komentarz na Najmicie ale świetne są te pieski, bylebyś resztę bandy tak samo pomalował to będzie niesamowita.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Metaliki prawie skończone:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pancerze, oręż/pochodnie i dzwonki malowałem na różne sposoby:Nicpoń pisze:Metaliki wyglądają rewelacyjnie. Można prosić o przepis na święta ?
- Pancerz: na czarny podkład 'Cold Steel' z P3, na to sporo washa 'Asurmen Blue'. Następnie rozjaśnienie 'Boltgun Metal+Mithril Silver', na to washe 'Devlan Mud' i 'Badab Black'. I na koniec rozjaśnienie 'Mithril Silver'.
- Oręż/pochodnie: na czarny podkład 'Boltgun Metal', na to wash 'Badab Black', rozjaśnienie 'Mithril Silver', wash 'Devlan Mud' i znów 'Mithril Silver' na krawędziach. Rdza zrobiona pigmentami Vallejo.
- Dzwonki: 'Dwarf Bronze', na to dużo washa 'Badab Black', rozjaśnienie 'Dwarf Bronze', wash 'Gryphon Sepia' i na koniec delikatne rozjaśnienie 'Dwarf Bronze'.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Korzystając z trzech dni wolnego, po kilku miesiącach przestoju, udało mi się pomalować kolejne modele do kompanii Łowców Czarownic do Warheim.
Zeloci i Flagelanci:
By quidamcorvus at 2010-06-05
W towarzystwie pomalowanych wcześniej psów:
Zeloci i Flagelanci:
W towarzystwie pomalowanych wcześniej psów:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
DziękiSkavenblight pisze:No no Ładnie Ci poszło, mimo przerwy skill Ci nie spadł, a wręcz przeciwnie
Najlepsza skóra i metaliki, ale reszta też ok. Brudne szmaty bardzo fajne. Ogólnie banda na duży +
Podstawki zrobię hurtowo, gdy skończę malować modele bohaterów.Skavenblight pisze:Tylko podstawki im jeszcze machnij i będzie git banda do Mordheima... znaczy Warheima
Ostatnio zmieniony 5 cze 2010, o 16:37 przez quidamcorvus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
thx.
To nie imiona, na początku zastanawiałem się nad wpisaniem tam których z głównych grzechów, ale w końcu znalazł się tam Gniew i Mord.bem pisze:Tylko czemu Ci pierwsi mają imiona (bo to imiona, tak?) na tabliczkach na szyjach?
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czy mi się wydaje, czy jeden z tych Flagellantów trzyma nad głową podręcznik do 8 edycji Battla? A reszta krzyczy: "Biczuuuujmy się!"
A serio mówiąc to bardzo fajna ta banda, iście apokaliptyczny klimacik.
A serio mówiąc to bardzo fajna ta banda, iście apokaliptyczny klimacik.