Skorne: Molik Karn [10.05]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Re: Galeria Ice'a?... Chaos Sorc. Nurgla

Post autor: bem »

Raptor pisze:bez orgazmu
Zdziwiłabym się, jakby był :P I nie mówię tu o malowaniu figurki :>

O tym z chęcią bym się wypowiedziała, ale może poczekam na inne zdjęcia? Jak na teraz to ciekawa kolorystyka, kosa wydaje się być bardzo fajnie wycieniowania, ogólnie najlepiej zielone elementy. Można by jeszcze trochę podcieniować szmaty ;)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Podstawka soon narazie sama sorcka (wiem gdzie mam jeszcze poprawić skórę po oględzinach Agnieszki J.)

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

Ładna czerwień. Podoba mi się także to fioletowe na nogach :).

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Ice-T pisze:wiem gdzie mam jeszcze poprawić skórę po oględzinach Agnieszki J.
To co my Ci mamy mówić? :P
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

nie no myślałem, coś powiecie więcej :D (jakieś "aczkolwiek"... hehehe)

(poza tym muszę lansić moją armię)

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

A ja powiem nie! :wink:
Co tam robi Czarodziejka Druchii w zielonych barwach, skądś ten model wytrzasnął :twisted:
Ciekawy pomysł, aczkolwiek(a i proszę bardzo :) ) te czaszki przy tym wietrze magii nie pasują mi.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

z przodu nad szmatką na "duchach" jest czerwienią upaprane, od tego możesz zacząć ;)

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

mi się włosy podobają. świetnie wyszły =D>
]arrrr

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

BTW do klimatu Blood Elfów świetnie pasuje musiałem jej tylko usunąć tą czaszkę ze staff'a Mam takie jeszcze 2 do pomalowania jedna będzie w Unit Fillerze do BG

Jak już zapewne wielu wie mam 18 takich typków i chce z nich zrobić BG
Obrazek

Jako filler chcę wciznać czarkę wskrzeszająca ich do tego urzyję Khovaas'a (typiarza po prawej)
Obrazek

myślę że bezie to idealnie pasujący filler.

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

ee, BG maja halabardy nie dwuraki, wysywigowo to tak jakos dziwnie wyjdzie.

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Ci łucznicy na pierwszej stronie tematu (z maskami na twarzy) co to za modele? Sorry nie do końca znam się na WFB :wink:
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

Doman-
Wodzirej

Post autor: Doman- »

Telchar pisze:Ci łucznicy na pierwszej stronie tematu (z maskami na twarzy) co to za modele? Sorry nie do końca znam się na WFB :wink:
Shadow Warriors

ale ja tam masek nie widze;p

Awatar użytkownika
Grunaldi
Mudżahedin

Post autor: Grunaldi »

Bo na złe zdjęcie patrzysz .
runepriest pisze:
Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Co do czarodziejki to bardzo fajnei Ci wyszła, szczególnie podoba mi sie zielonkawy kolor "magicznej chmurki" chyba tez pójde w tym kierunku jesli będe miał ten model :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Co do czarowdziejki to bardzo fajny zielony na tej chmurce, ale już zwieńczenie laski wygląda jak usmarowane jakimś glutem... Chyba za mało toksycznie wygląda ten zielony kolor, ja bym się pokusił o taki sam jak ma Ziemko na lizakach.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

ok postaram się jeszcze jakoś poprawić laskę nieco. Jak tylko zrobię podstawkę to wrzucę fotki

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Jako że wyszła nowa edycja postanowiłem moim he zafundować malowanie. Biedne 7k elfów czekało pod zwałami kurzu popakowane i rzucone w chaos gate dzielnie czekały aż dołączą do macierzystej armii. Niestety nigdy im to nie było dane a kolegów przybywało i przybywało a ja nie miałem czasu ich nigdy pomalować. Teraz zabieram się za nich oczywiście motyw przewodni Sin'Dorei. Myślę że Projektu He nikt się nie przyczepi jeśli zamiast eagli będą feniksy. Zresztą i tak będę grał na łucznikach i PG :D heheh...

Podstawki soon.Kolory sa bardziej soczyste ale ja nie mam sprzętu do robienia zdjęc dobrych. Do obejrzenia w jakości HD na śląskich turniejach :D
Jednemu panu zafundowałem czerwoną zbroję łuskową, jeśli uważacie że lepsza to pomyślę czy następnym 40 PG takiej nie zrobić.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

O matulu! One są naprawdę takie lilarosen? :shock: Pink brigade. :D
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Ta czerwień ma za mało kontrastów, przez co jak na nich patrzę to zaczyna mi się wszystko mieszać.
Ogólnie rzecz biorąc, coś mi się wydaje, że dużo tracą przez zdjęcia. Złoty tutaj prosi się o wash.

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Generalnie ciężko ocenić figurki, czy są ok czy nie bo zdjęcia wydają się być prześwietlone i z niebieskim filtrem.
Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ