Ankieta
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ankieta
i znowu moi drodzy możecie się bardzo przydać... tym razem to nie moja praca licencjacka a mojej znajomej potrzebuje waszych umysłów i klawiatur.
http://www.ankietka.pl/ankieta/43317/po ... -krwi.html
Jak poprzednio - pełna anonimowość i szczytny cel... zaliczenie studiów.
Liczę na Was i pozdrawiam
http://www.ankietka.pl/ankieta/43317/po ... -krwi.html
Jak poprzednio - pełna anonimowość i szczytny cel... zaliczenie studiów.
Liczę na Was i pozdrawiam
Jak taki szczytny cel, to wiadomo, trzeba pomóc Poszło, liczymy na jakąś prezentację wyników i co najmniej wstawienie tematu pracy
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
też zrobiłem
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Wypelnilem
Wypełniłem, ku chwale koleżanki Powodzenia!
A tak btw zapytam z ciekawości - jak wygląda sprawa z oddawaniem krwi osoby mającej tatuaż? Jakieś podobno sa obostrzenia, na czym polegają?
A tak btw zapytam z ciekawości - jak wygląda sprawa z oddawaniem krwi osoby mającej tatuaż? Jakieś podobno sa obostrzenia, na czym polegają?
też se wbije posta
Gotowe
Gotowe
Job done, jeszcze kilka lat muszę poczekać ;[
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
+1
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Wypełnione
putoa alasti avantoon!