CZERWCOWE POTYCZKI Bydgoszcz 05.06.2010r - 2350 pkt BP
Re: CZERWCOWE POTYCZKI Bydgoszcz 05.06.2010r - 2350 pkt BP
Dzięki chłopaki za turniej, jak zawsze było fajnie.
Dzięki ekipie z samochodu. MAm nadzieję, że mixtape BWT przypadł wam do gustu.
Dzięki za ciekawe bitwy z Packiem (10:10), Darkiem z Torunia (10:10) oraz Andrew (8:12).
Zgubiłem na turnieju długopis Parkera - metaliczny, dosyć ciężki otwierany nietypowo , szczęśliwego znalazce proszę o oddanie, jakaś nagroda nie ominie go.
Na zakończenie zapraszam serdecznie na lokale do RZeźnika w Sopocie oraz na Wielkiego Dracona.
Pozdro
Dzięki ekipie z samochodu. MAm nadzieję, że mixtape BWT przypadł wam do gustu.
Dzięki za ciekawe bitwy z Packiem (10:10), Darkiem z Torunia (10:10) oraz Andrew (8:12).
Zgubiłem na turnieju długopis Parkera - metaliczny, dosyć ciężki otwierany nietypowo , szczęśliwego znalazce proszę o oddanie, jakaś nagroda nie ominie go.
Na zakończenie zapraszam serdecznie na lokale do RZeźnika w Sopocie oraz na Wielkiego Dracona.
Pozdro
Dziękować panowie za miły turniej i przeciwnikom za zajebiste bitwy bez spięć
no i bydgoską atmosferę
Byro i Empire(20:0),
Młody i TK(11:9)
oraz
ZIIIEEEEEEEEEEMMMMMMKKKKKKKOOOOOOOO i jego lizaczki (12:8)
Oby kolejny termin bydgoski mi pasował, to napewno przyjedziemy całą ekipą
pzdr!
no i bydgoską atmosferę
Byro i Empire(20:0),
Młody i TK(11:9)
oraz
ZIIIEEEEEEEEEEMMMMMMKKKKKKKOOOOOOOO i jego lizaczki (12:8)
Oby kolejny termin bydgoski mi pasował, to napewno przyjedziemy całą ekipą
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Świetny turniej, mój pierwszy poza 3miastem (nie licząc wejherowa). Dzięki wszystkim za gry, podróż urozmaiconą tekstami KJ'a i ogólnie cały tur.
Bitwy:
1.Piotr Widerkiewicz, WE 13:7
2.Ziemko, Lizz 2:18 (dobra gra, ale następnym razem jak trafie na jakieś magiczne lizaki, to sie chyba schowam i będe sie tylko starał minimalizować straty.. )
3.Browar, VC 17:3
co dało mi zaszczytne 11 miejsce
Bitwy:
1.Piotr Widerkiewicz, WE 13:7
2.Ziemko, Lizz 2:18 (dobra gra, ale następnym razem jak trafie na jakieś magiczne lizaki, to sie chyba schowam i będe sie tylko starał minimalizować straty.. )
3.Browar, VC 17:3
co dało mi zaszczytne 11 miejsce
Ostatnie miejsce... jest niezle.
Chyba musze odstawic moja armie na polke i poczekac do kolejnej edycji, moze wtedy cos chlopami ugram.
Bitwy:
Mati i Demony 10:10 (przepraszam Mati za te rzuty, wiecej sie to nie powtorzy ).
KJ i VC 0:20 (zawsze dostaje 18-20 od VC, widac taki moj los).
Mikadorus i WE 7:13 (dostac od 5 wayow 5 KB w jednej salwie i nie zdaac zadnego warda - bezcenne).
Moze otworze sekcje bierek w Kohorcie, lapy mi sie nie trzesa zbytnio
Wszystkim jeszcze raz wielkie dzieki za gry.
Pozdrawiam
Pelzak
Chyba musze odstawic moja armie na polke i poczekac do kolejnej edycji, moze wtedy cos chlopami ugram.
Bitwy:
Mati i Demony 10:10 (przepraszam Mati za te rzuty, wiecej sie to nie powtorzy ).
KJ i VC 0:20 (zawsze dostaje 18-20 od VC, widac taki moj los).
Mikadorus i WE 7:13 (dostac od 5 wayow 5 KB w jednej salwie i nie zdaac zadnego warda - bezcenne).
Moze otworze sekcje bierek w Kohorcie, lapy mi sie nie trzesa zbytnio
Wszystkim jeszcze raz wielkie dzieki za gry.
Pozdrawiam
Pelzak
"Lepszy mały ale własny i z przodu, niż duży ale cudzy i z tyłu..."
Moje bitwy w skrócie
I. Grzesiu Spychała: 16:4
Ze szczurami dobrze wiem jak grać i ciezko zeby mnie jakaś kwestia zaskoczyła , dosc nietypowa rozpa oparta na strzelaniu, bez abomek, sztormowy i furnaca, niemniej szczury to szczury i ciezko sie poprzebijac przez te wszystkie klocki , tym bardziej jak klopy wybuchaja, a druga ma jednego hita w ciagu gry .
II. Jagal 9:11
Tutaj po 2 pierwszych moich turach myślałem ze skończy się jeszcze więcej dla Jagala, 7 strzałów z klop zaowocowało 4 misfire i samymi scatterami, zadni kopacze nie wyszli i sie zrobiło goraco. Ale potem chyba Jagal sie za bardzo podpalił i stracił troche punktow, klopa zaczeła trafiać i wynik nie wyszedł tak tragiczny.
III. Lubin 20:0
Tutaj wiekszość jest zaletą stołu i ewidentnego nieogrania Lubina, czesto z taką armią przegrywałem, ale jak sie dostaje taką patelnie, a klopy zaczynają strzelać to wszystko idzie zgodnie z planem. Co ciekawe udało mi sie zabić Lorda razem z nadwątlonym smokiem szarżą kinga .
Teksty z podrózy: 'ile tak trzeba na obcego' , 'ile on waży, ze 180 ? ' i 'ej ja tak nie umiem', śmieszą tylko wtajemniczonych, ale to dlatego warto jeździć Jagalobusem na turnieje .
I. Grzesiu Spychała: 16:4
Ze szczurami dobrze wiem jak grać i ciezko zeby mnie jakaś kwestia zaskoczyła , dosc nietypowa rozpa oparta na strzelaniu, bez abomek, sztormowy i furnaca, niemniej szczury to szczury i ciezko sie poprzebijac przez te wszystkie klocki , tym bardziej jak klopy wybuchaja, a druga ma jednego hita w ciagu gry .
II. Jagal 9:11
Tutaj po 2 pierwszych moich turach myślałem ze skończy się jeszcze więcej dla Jagala, 7 strzałów z klop zaowocowało 4 misfire i samymi scatterami, zadni kopacze nie wyszli i sie zrobiło goraco. Ale potem chyba Jagal sie za bardzo podpalił i stracił troche punktow, klopa zaczeła trafiać i wynik nie wyszedł tak tragiczny.
III. Lubin 20:0
Tutaj wiekszość jest zaletą stołu i ewidentnego nieogrania Lubina, czesto z taką armią przegrywałem, ale jak sie dostaje taką patelnie, a klopy zaczynają strzelać to wszystko idzie zgodnie z planem. Co ciekawe udało mi sie zabić Lorda razem z nadwątlonym smokiem szarżą kinga .
Teksty z podrózy: 'ile tak trzeba na obcego' , 'ile on waży, ze 180 ? ' i 'ej ja tak nie umiem', śmieszą tylko wtajemniczonych, ale to dlatego warto jeździć Jagalobusem na turnieje .
To było trochę inaczej cały dialog wyglądał tak:Młody pisze: 'ile on waży, ze 180 ? '
- co jest wogóle z L... ?
- a ile on waży ?
- 3 razy moja laga.
- 180 ?!
gokish pisze:nie księciuj bo sam będziesz to robiłZiemko pisze:Tak ksieciu Tomaszu chociaz tym sie zajmij prosimy...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Ja nie wiem ja dla niego mily jestem, a on taki jakis nijaki.bigpasiak pisze:gokish pisze:nie księciuj bo sam będziesz to robiłZiemko pisze:Tak ksieciu Tomaszu chociaz tym sie zajmij prosimy...
Beda foty, ale troche poczekacie na nie
Za madre slowo dla mnie, Kali nie rozumiec.
to kiedy foty ?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Czwartek-piatek
Jakem obiecal, zmniejszylem specjalnie, zeby szybciej sie sciagalo.
http://hotfile.com/dl/47609914/f2bba4e/ ... i.rar.html
http://hotfile.com/dl/47609914/f2bba4e/ ... i.rar.html
Darek P. i Kacper S. jakimi armiami graliscie , bo wyniki do ligi wysylamy...
Michal grales DE dobrze pamietam?
Michal grales DE dobrze pamietam?