ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
Re: ORDINOWA PARÓWKA 2x1250, 19.06 Warszawa
Moim zdaniem zapis jest jasny. Od pary 25zł, od pojedynczego gracza z dwiema armiami też 25zł, może nie jest to sprawiedliwe, ale zachęca, żeby faktycznie grać w parze, albo inaczej, zniechęca do grania w pojedynkę. Znajdź parę i będziesz miał najtańszą wejściówkę na Narbutta od roku (tak mniej więcej).
pozdro
pozdro
- swieta_barbara
- habydysz
Az tak slaby to on nie jest, zeby od razu do Ordinu z JH przejsc. Najpierw by poszedl do Nemezisu, potem do Inkwizytorow, a potem dopiero Kult i Ordin. Zreszta podejrzewam, ze stoja za nim glebsze motywy.
Nie mówię nie ale prawdopodobnie 18 będę miał tzw. grill party i w sobotę mogę umieraćManfred pisze:bierz Maurera ze sobąJaceK pisze:Pomimo najszczerszych chęci, nie będę, ponieważ nie mam zamiaru płacić za grę samemu 25 zł na turnieju, gdzie będę musiał cisnąć się na korytarzu i targać stół na koniec.
Sorry chłopaki, ale cena już prawie masterowa.
Głosuję nogami.
Ja wpadnę Albo sam albo znajdę sojusznika. Jak ktoś ma ochotę zagrać z imperium (nie pomalowanym) to czekam na propozycje Mogę także udostęnić armię O&G.
Chętnie Kraśki + Imperium = Pradawny sojusz Dogadamy się przez PW.Marulin pisze:Hej Oszukista ! Ja zagram z imperium chętnie, mam krasnale. Co ty na to?
M
PW- Prywatna wiadomośćMarulin pisze:Co to jest PW - ja nowy na tym forumiaku