12.06.2010 w Enklawie mroczne 1750
Re: 12.06.2010 w Enklawie mroczne 1750
no to super..jak ja teraz wygram ligę bez wymaksowanych lokali
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
1. fajnie, po swoich posłałem gdzie mogłemMorrok pisze:rozreklamuję turniej w swoich kontaktach, może ktoś wpadnie
i juz zarejestrowane
edit:
dupa blada, po terminie, ale chuj z tym, liga ssie
2. nie ważnie przynajmniej problemów nie będzie
1. fakt strataThomas pisze:no jest czego żałować bo chodzą plotki że nagrodą za wygranie ligi jest uśmiech morroka odciśnięty w betonie
btw: dymitr skoro to nie zgłaszane to nie chciałbyś kislevu ograć na turnieju?
2. jak chce to niech zgłosi inną rozpę
a ja mam takie śmieszne pytanko (jak zawsze)
zaczynam zbierać new armię a mianowicie VC.
mam do niej narazie tylko 1 oddział (to znaczy BK)
i czy mogę przyjść na turniej z 90% proxami? oczywiście zrobie jakieś elementy takie zeby było wiadomo co to jest no ale prox to prox
i czy mogę przyjść na turniej z 90% proxami? oczywiście zrobie jakieś elementy takie zeby było wiadomo co to jest no ale prox to prox
aleś dowciapny
Skoro każdy chce proxować, to ja nie zabieram walizki, bo figurki mam za ciężkie- przyjdę z kartonikami.
Po turnieju będzie na czym postawić browara :>
A tak na serio: zbierz armię- ja na przykład się nie pokażę na turniejach do 40ki póki nie zbiorę orasów na co najmniej 2k
Skoro każdy chce proxować, to ja nie zabieram walizki, bo figurki mam za ciężkie- przyjdę z kartonikami.
Po turnieju będzie na czym postawić browara :>
A tak na serio: zbierz armię- ja na przykład się nie pokażę na turniejach do 40ki póki nie zbiorę orasów na co najmniej 2k
ten sam problem mam z DE bo dimitr sienie odzywa i nie wiem czy kupić figsy u niego czy w sklepie...JarekK pisze:a ja mam takie śmieszne pytanko (jak zawsze)
z tym ze moje proxy to jakieś 40%
jak mi się nie uda zebrać figsów to zagram skavenami,nie będę płakał
wiem że ty jareczku masz jeszcze armie pokurczy którą bez proxów możesz wystawić,
proponuje zagrać dwarfami
ale ja nie chce dostać 1 000 000 raz w dupe bo znowu zrobiłem błąd (mały).
chce sobie zagrac bezstresowo tak żeby nie było że ta katapa wcale tak nie skaterowała i tak dalej. I nie chcę 100 raz w 1 turze zciągać organek!!! no prosze ludzie mam BK potrzebuje sproxować 20 ghuli 20 grave guardów i 6 wraithów. GG robie z Ironbreakerów 20 ghuli z hammerersów i wraithy nie iwem z czego zrobić Chętnie bym zebrał armię ale nie mam wogóle kasy bo kolega wisi mi 400zł jak mi odda przed piątkiem to zdążę kupić figurki i bedę miał mniej niż 20% proxów ale jego rodzice muszą dostać ocenę z jego sprawdzianu żeby mogli mu dać te 400zł jak zdąże to nie było sprawy ale jak nie... stąd moje pytanie. Kuman ja cię dopuść jednego zbłąkanego (nieżywego) krasnoluda (w służbie Vampirów).
figórki będą się oczywiście odróżniać i nie przyde przecież z milionem kartoników (znacie mnie)
chce sobie zagrac bezstresowo tak żeby nie było że ta katapa wcale tak nie skaterowała i tak dalej. I nie chcę 100 raz w 1 turze zciągać organek!!! no prosze ludzie mam BK potrzebuje sproxować 20 ghuli 20 grave guardów i 6 wraithów. GG robie z Ironbreakerów 20 ghuli z hammerersów i wraithy nie iwem z czego zrobić Chętnie bym zebrał armię ale nie mam wogóle kasy bo kolega wisi mi 400zł jak mi odda przed piątkiem to zdążę kupić figurki i bedę miał mniej niż 20% proxów ale jego rodzice muszą dostać ocenę z jego sprawdzianu żeby mogli mu dać te 400zł jak zdąże to nie było sprawy ale jak nie... stąd moje pytanie. Kuman ja cię dopuść jednego zbłąkanego (nieżywego) krasnoluda (w służbie Vampirów).
figórki będą się oczywiście odróżniać i nie przyde przecież z milionem kartoników (znacie mnie)
umarłem jak to przeczytałem...stary, żalisz się czy co? To nie jest hobby na 20zł, to dość droga gra!
co nas obchodzą problemy ze sprawdzianem jakiegos dzieciaka?
co nas obchodzą problemy ze sprawdzianem jakiegos dzieciaka?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja się tu nie żale tylko mówie i pytam czy moge przyjść z proxami.
Dimitr przycież zbieram krasnale więc wiem ze to nie hobby za 20zł.
Jakbym miał te 400zł to bym przecież kupił figsy nie sądzisz?
Po prostu nie mam teraz pieniędzy więc pytam czy moge przyjść z proxami (nie kartonikami!)
Dimitr przycież zbieram krasnale więc wiem ze to nie hobby za 20zł.
Jakbym miał te 400zł to bym przecież kupił figsy nie sądzisz?
Po prostu nie mam teraz pieniędzy więc pytam czy moge przyjść z proxami (nie kartonikami!)
@Grazb - m.in o Tobie myślałem, bo Legnica to juz jakby przysiółek
@jarek, chodzi mi o to ze to proxy a nie jaka to armia. Jest jeszcze pare osób którym jest obojetne czym bedziesz grał A jak chodzi o Ogry, to moim DE zwykle wole bic się z vampirami niz z Ogierami
@jarek, chodzi mi o to ze to proxy a nie jaka to armia. Jest jeszcze pare osób którym jest obojetne czym bedziesz grał A jak chodzi o Ogry, to moim DE zwykle wole bic się z vampirami niz z Ogierami
- Khuman
- Ciśnieniowiec
limit proxów jest ustalony więc nie dziabaj tu jakieś farmazony, normalnie aż klawiatura się zacina, a po za tym wątpię czy wiesz jaki to drogi interes ze względów tego że kupujesz to za "kieszonkowe" od mamy...
for the sake of Khorne
uu.. Morroku 40K Cię kręci i orasy? wstrętne zielone gówno podobne do demonów nurgla... eh... świat spada na psy
a wracając do Jarkka to zapytaj się Morroka czy nie pożyczy Tobie "kilka" fixów, co prawda jak coś zgubisz albo połamiesz urwie ręce ( pomogę jak by co ) ale zawsze warto spróbować bez ręki da się żyć
i zwów do Jarkka... mógłbym się zgodzić że krasie to szkielety w VC ale nie chcesz przemalowywać całej armii dodając kilka kościanych rączek itp.
edit: milion postów na sekundę
for the sake of Khorne
uu.. Morroku 40K Cię kręci i orasy? wstrętne zielone gówno podobne do demonów nurgla... eh... świat spada na psy
a wracając do Jarkka to zapytaj się Morroka czy nie pożyczy Tobie "kilka" fixów, co prawda jak coś zgubisz albo połamiesz urwie ręce ( pomogę jak by co ) ale zawsze warto spróbować bez ręki da się żyć
a i owszem... wpadnieszGrazbird pisze:nie tylko we Wrocławiu, chciałbym powiedzieć
i zwów do Jarkka... mógłbym się zgodzić że krasie to szkielety w VC ale nie chcesz przemalowywać całej armii dodając kilka kościanych rączek itp.
edit: milion postów na sekundę
Jarek, nie przesadzaj. Nie masz modeli - nie przychodź. Ja m.in. nie grałem przez tak długi czas, bo nie tyle nie miałem uzbieranej armii, co niapomalowaną (jeszcze teraz są braki, o które mi wstyd). Dopóki nie dpoieściłem modeli, nie pojawiałem się na turniejach.
Mam nadzieję że będzie miła atmosfera, beż żadnych spięć i nerwowych kopniaków.
Mam nadzieję że będzie miła atmosfera, beż żadnych spięć i nerwowych kopniaków.
tomasso, teraz jak wszyscy beda chcieli udowodnic cos Golonie to kazdy inny jest bezpieczny:) nasz najlepszy generał z ostatniego mastera bedzie miał cięzki turniej pewnie
- Khuman
- Ciśnieniowiec
Dmtrij pisze:tomasso, teraz jak wszyscy beda chcieli udowodnic cos Golonie to kazdy inny jest bezpieczny:) nasz najlepszy generał z ostatniego mastera bedzie miał cięzki turniej pewnie
oj tam oj tam
Kumanie wpadnę i mam nadzieję, że skoro nagle się buracie o proxy to ktoś mi pożyczy, albo pomoże posklejać.
Mam też nadzieję, iż na turze będzie jakoś spokojnie, bo rok szkolny miałem męczący a niedługo wakacje. Oby nie było darcia się, wrzasków i ponad 2 wkurzonych osób...
zatem do zobaczenia!
edit: rozpa poszła
Mam też nadzieję, iż na turze będzie jakoś spokojnie, bo rok szkolny miałem męczący a niedługo wakacje. Oby nie było darcia się, wrzasków i ponad 2 wkurzonych osób...
zatem do zobaczenia!
edit: rozpa poszła
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!