Mroczna Galeria
Moderator: JarekK
Mroczna Galeria
Jako iż przeszukałem naszego działu wszystkie tematy to nie znalazłem tematu Galeria a z tego co widzę to każda inna "rasa" ma taki temat w swoim pod forum to założyłem u nas tez
Wrzucajcie tu foty swojej Armii może jest się czym pochwalić
ja zacznę może:
Czempion Khorne
ta sama postac tylko na pierwszy zdieciu skonczona na 2 jeszcze w trakcie malowania
Maruderzy nie skończeni będą jeszcze dokańczani
Rydwan Chaosu
Maruderzy Konni
Mag Nurgla
Mag napis na dole bedzie mial jeszcze raz malowany
Mag Czincza
Wulfryk Wedrowiec
Wrzucajcie tu foty swojej Armii może jest się czym pochwalić
ja zacznę może:
Czempion Khorne
ta sama postac tylko na pierwszy zdieciu skonczona na 2 jeszcze w trakcie malowania
Maruderzy nie skończeni będą jeszcze dokańczani
Rydwan Chaosu
Maruderzy Konni
Mag Nurgla
Mag napis na dole bedzie mial jeszcze raz malowany
Mag Czincza
Wulfryk Wedrowiec
Ostatnio zmieniony 8 lip 2010, o 22:31 przez Manco, łącznie zmieniany 14 razy.
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze.
Nowo Powstałe forum o tematyce fantasy zapraszam http://www.fantasylib.pl/forum
mógłbyś go jeszcze trochę rozjaśnić. Chodzi mi o czerwony. Jak tylko ogarnę sposób wrzucania fotek to też pokażę kilka swoich prac.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
wrzucie coś od siebie
nikt nie chce się pochwalić swoja armia?
nikt nie chce się pochwalić swoja armia?
Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skurwysyny będą zawsze.
Moi "Chłopcy Slaneshowcy" też niedługo zawitają na forum (w tym poście )
Proponuję, aby każdy użytkownik wklejał swoją armię w jednym poście, a info o update'ach w postach poniżej. Stworzy to fajna i przejrzystą galerię podzieloną na użytkowników
[Rezerwacja miejsca hehe ].
Moja armia
zaznaczam że ŻADEN oddział nie jest skończony - co będzie widać
Ogólnie galeria:
http://img815.imageshack.us/slideshow/w ... c01392.jpg
W ogólnej jest tego trochę więcej
Zapraszam do krytycznego komentowania
Proponuję, aby każdy użytkownik wklejał swoją armię w jednym poście, a info o update'ach w postach poniżej. Stworzy to fajna i przejrzystą galerię podzieloną na użytkowników
[Rezerwacja miejsca hehe ].
Moja armia
zaznaczam że ŻADEN oddział nie jest skończony - co będzie widać
Ogólnie galeria:
http://img815.imageshack.us/slideshow/w ... c01392.jpg
W ogólnej jest tego trochę więcej
Zapraszam do krytycznego komentowania
Ostatnio zmieniony 11 cze 2010, o 18:33 przez Delight, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie ja tak zamierzam zrobićDelight pisze:Proponuję, aby każdy użytkownik wklejał swoją armię w jednym poście, a info o update'ach w postach poniżej. Stworzy to fajna i przejrzystą galerię podzieloną na użytkowników
Ostatnio zmieniony 12 cze 2010, o 07:51 przez Breslauer, łącznie zmieniany 2 razy.
Sztandar to za mało Więcej takich akcentów i byłoby imo lepiej.Grolshek pisze:Każdy oddział w mojej armii ma mieć fioletowo-różowy akcent jako ukłon w stronę najlepszego z bogów... No i ma... Taka cecha charakterystyczna mojej armii...
Ja się trochę wyłamie i nie będę wrzucał zdjęć tutaj tylko dam linka do mojej galerii. Jeśli ktoś będzie miał ochotę zajrzeć, zapraszam
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=38&t=20750
Ostatnio zmieniony 8 cze 2010, o 13:05 przez Lazur, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdzie link?Lazur pisze:Sztandar to za mało Więcej takich akcentów i byłoby imo lepiej.Grolshek pisze:Każdy oddział w mojej armii ma mieć fioletowo-różowy akcent jako ukłon w stronę najlepszego z bogów... No i ma... Taka cecha charakterystyczna mojej armii...
Ja się trochę wyłamie i nie będę wrzucał zdjęć tutaj tylko dam linka do mojej galerii. Jeśli ktoś będzie miał ochotę zajrzeć, zapraszam
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
A mi się nie wiem czemu ale zawsze podobał taki piach poza górną częścią podstawki hmmGrolshek pisze:Piasek "wyjeżdżający" na ranty podstawki wygląda niechlujnie... Sam archaon ma tak piękny model iż ciężko go zepsuć natomiast u mnie osobiście te modele najtów wywołują wysypkę... Okropne są...
Co do knightów: Kiedyś myślałem ze oni jeżdżą na koniach bez głów Coś jak prostopadłościan z nogami konia i z przodu zaznaczony "czaszką konia" a z tyłu ogonem tylko po to, aby było wiadomo w którą stronę patrzy
Ale malowanie mi się podoba.
Gorshlek ... nie no swoją armijką mnie zszokowałeś aż się wstydzę swoich wklejać.
Brawo Panowie! Czekam na więcej
Ten mag to konwersja Grolsheka, ja go tylko malowałem. Rydwan jest od HE i będzie slaneszowy, ale to jeszcze chwilę potrwa. Jak się ogarnę z pracami to wrzucę (mam nadzieję, że w pełnej skali) swojego BSB na cyckowężu i modele, które są już pomalowane (niekoniecznie przeze mnie).
Poprawione chyba nieźle...
Tak. Dzięki.
Oto mój BSB (moje malowanie):
BSB na juggerze:
Magowie Papy Nurgla:
To narazie wszystko. Teraz przymierzam się do najtów, ale mam dylemat, nurglici, czy khornowcy pierwsi?
No to czas na Heluchny: Na pierwszy ogień Hela malowana przez Bilbo, taką ją kupiłem . Przemalowana została tylko zieleń, aby wyglądała bardziej złowieszczo.
Ta jest malowana przeze mnie. Z założenia miała być eteryczna (nie chciałem dwóch takich samych Helen), ale nie wiem czy efekt zamierzony został osiągnięty, nie mam odniesienia.
i obie razem, dla porównania.
Dajcie znać, co można poprawić.
Ostatnio zmieniony 12 lip 2010, o 18:53 przez Solider, łącznie zmieniany 16 razy.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Wiem, Grolshek nad tym pracuje. Tak to jest jak z obsługi kompa jest się nogą. Za moich czasów pegazusy i atari rządziły. Jak mu się ni9e uda to wkleję mniejsze foty.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ja jeszcze mam dumnie działające Commodore 64. I parę kaset z grami!
EDIT:
Dan Brown, Magdalena Kozak, nowy testament, czerwony lakier do paznokci, odżywka (?), kredki świecowe i jeż chaosu
Hell yeah! czysty Slaanesh
EDIT:
Dan Brown, Magdalena Kozak, nowy testament, czerwony lakier do paznokci, odżywka (?), kredki świecowe i jeż chaosu
Hell yeah! czysty Slaanesh
Ostatnio zmieniony 8 cze 2010, o 20:04 przez Delight, łącznie zmieniany 1 raz.