Rozpiski
Moderator: JarekK
Re: Rozpiski
sword of striking +1 do trafienia, wiekszosci przypadkow wyglada to tak, trafiamy na 2+ ranimy na 2+
es-enchanted shield do 5+sv
es-enchanted shield do 5+sv
1. Jeżeli nie dajesz magicznego sztandaru to jest on zbędny.Redox pisze:Dlaczego sztandary na najtach są "be" ? .....
2. Jak Cię złamią to jesteś 100pts w plecy, a złamać oddział najtów nie jest szczególnie trudno.
Ale to są oczywiście moje spostrzeżenia.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
na tyle mocni zeby nie tracić go przy byle okazji? 1 pocisk bezsave'owy/kuznia i nie masz pol kawalerii o ile nie całej... strzał z jezaili czegos z duzym- do save'a i potem 1 knight z banerem niech sobie jedzie;)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Witam wszystkich. Ja dodałbym właśnie Maruderów na piechote z MoSem gdzie caddy zawsze może się skryć tylko w tym wypadku jako mięso nie mogą funkcjonować. Do tego Spawn albo dodatkowy rycerz.Redox pisze:w tej mojej rozpisce jest jeszcze 110 pts. Może powrzucać jakieś magiczne sztandary najtom ? Albo jakieś mięso w postaci grasantów ?
Żadna kawaleria nie weźmie dużej kuźni na klatę. Ale to nie powód, żeby żadnej nie dawać sztandaru, zwłaszcza, że na 1200 pts dużo tych kuźni nie będzie, a w rozpisce są 2 scrolle.Górken pisze:na tyle mocni zeby nie tracić go przy byle okazji? 1 pocisk bezsave'owy/kuznia i nie masz pol kawalerii o ile nie całej... strzał z jezaili czegos z duzym- do save'a i potem 1 knight z banerem niech sobie jedzie;)
Myślę że marauderom dobrze by było dać muzyków, tak samo drugim najtom.
-
- Masakrator
Dodaj po jednym najcie, zostanie ci 30pkt. Idealnie na 5 psów.oto coś, co skleciłem na lokala na 1200
HEROES
1)Błogosławiony bohater 215
*MoS
*Cycowąż
*Chaos Runesword
*BSB
2)Caddy 135
*2x DS
CORE
1)Konni Grasanci 2x5 170
*MoS
*Cepy
2) Psy 2x5 60
SPECIAL
1) Rycerze x5 260
* MoN
* Muzyk, Chorąży
2) Rycerze x5 250
*MoN
*Chorąży
I jeszcze do 110 pointsów do wykorzystania. Co wy o tym myślicie ?
Załozenia : Rycerze jako pancerna pięść, psy jako screen, maruderzy na skrzydła, cyc pędzi na tyły ku maszynom.
Co wy na to ? Co kupić za te 110 pkt ?
6 knightow jest niezdarna jak mucha w gównie... co nie znaczy ze masz nie wystawaic knightow w 6stki, zawsze to 3 ataki wiecej
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
A już napewno zaczną się zastanawiać jak będzie to 6 rycerzy Nurgla z Banner of Rage.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
HEROES
1)Błogosławiony bohater 215
*MoS
*Cycowąż
*Miecz Pewnego ciosu
*enchanted shield
*BSB
2)Caddy 135
*2x DS
CORE
1)Konni Grasanci 2x5 170
*MoS