8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji) II
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: 8 Edycja Warhammera (kontynuacja dyskusji)
Jest armia której osłabienie skirmishy nie boli - chaos bo on żadnego skirmisha nie ma
.

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Krasnoludy podkładają terrorystę pod helkę, helka idzie ponownie do nieba i krasie tworzą radosny hasający po lesie w poszukiwaniu muchomorów skirmisz...Infernal Puppet pisze:Jest armia której osłabienie skirmishy nie boli - chaos bo on żadnego skirmisha nie ma.
- Infernal Puppet
- Masakrator
A jakiś wbudowany w army lista
?

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Jankiel pisze:Moja cierpliwość się skończyła. Zmieniam system
Jankiel nie mówisz chyba poważnie???
Poczekajmy jeszcze pare dni, zobaczymy ile z tych niusów jest prawdą a ile spekulacjami.
shortbow +2'' zniszczyl wlasnie whfb? co z Wami ludzie?
Nie gadaj bzdur, wszyscy tu sa powazni teraz.
- White Lion
- Kretozord
czy z dniem wyjścia 8 edycji Uściślenia Sędziowskie, Balancing Patch oraz Erraty GW przestają obowiązywać ?
i dopiero jak wyjdą nowe to zaczną obowiązywać?
No właśnie, to chyba jest oczywiste, coś tam poprawi to krótkie łuki, ale jak dotąd nie ma mocnych jednostek z tą bronią, która stała by się jeszcze mocniejsza. Jest to spora odmiana po masie kontrowersyjnych plot wywracających WFB do góry nogami. Choć lepiej nie żartować, bo jeszcze ktoś weźmie twoje słowa na serio 

takWhite Lion pisze:czy z dniem wyjścia 8 edycji Uściślenia Sędziowskie, Balancing Patch oraz Erraty GW przestają obowiązywać ?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Lidder ty cenzura hipokryto grasz armią która chyba najbardziej psuje dla ludzi grę oraz wszelką radość czerpaną z gry i śmiesz mówić że krótkie łuki psują system? A żeby cię cenzura
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
To zagraj demonami. Wcale taki samograj z tego nie jest. Raz jak grałem z dziewczyną (ona DE ja DoCh) to ledwo co wygrałem. W sumie o farta na rzutach wygrałem. Prawdziwy game breaker to DE (dobrze złożone i zagrane). Paradoksalnie DE nie są przegiętelikaon pisze:Lidder ty cenzura hipokryto grasz armią która chyba najbardziej psuje dla ludzi grę oraz wszelką radość czerpaną z gry i śmiesz mówić że krótkie łuki psują system? A żeby cię cenzura

Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash