swoją drogą nie wiem![/quote]Pawełek pisze: Swoją drogą ciekawe czy "Dziady" nadal są lekturą po dojściu Kaczorów do władzy Laughing
Nudzi ci się?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie wszystkim się Okrągły Stół podobał. Ale taka jest cena bezkrwawych rewolucji.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
ta ta, teraz to się kolega w te pędy tłumaczy, a parę godzin wcześniej oglądał po raz ósmy i boki zrywałszczurek pisze:Mnie tez nie Dostalem od kogos i chcialem zobaczyc czy tylko mnie nie smieszy ,dlatego wrzuciłem ...
skąd wiesz?Nehan pisze:na pewno!
Chodziło o wydzielenie jednego kontrowersyjnego tematu, w którym będzie się przelewała żółć na te zawsze mocno dyskusyjne tematy.Stachu pisze:Zaraz, zaraz... a czemu polityka i religia są w jednym temacie???
Nie, to Polska (z wielkiej litery się pisze), jedyny (chyba prócz Irlandii) kraj UE z podpisanym konkordatem.Stachu pisze:Ja rozumiem, że to polska i każdy olewa konkordat,
Owszem. Dlatego tematy żółciogenne trzymamy w izolatkach.Stachu pisze:ale to forum trzyma chyba jakiś poziom????
OCH!Tomash pisze:http://bash.org.pl/203915/
Z lekka seksualne. Właściwie to od lat 18. Ale spokojnie, Safe For Work - sztuka pisana