Robota Jamakota
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Jamakota
jak
Ostatnio zmieniony 10 sie 2013, o 13:54 przez jamakot, łącznie zmieniany 1 raz.
]arrrr
tak, dodatkowo na nagolennikach chyba fajnie będzie wyglądac czerwień, w dobrym miejscu figurki kompozycyjnie;] kwestia jak bardzo chcesz żeby byli czarni a jak bardzo czerwoni.. same naramienniki moga starczyć, kwestia ustawić ich koło resztyarmii i zobaczyć czy brakuje jeszcze czerwieni czy nie.
opetany technicznie mi sie nie podoba ale kolorystyka i sklejenie fajne
opetany technicznie mi sie nie podoba ale kolorystyka i sklejenie fajne
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Opętany bardzo mi się podoba(skóra+mutacje)gorzej prezentuje się krew(mało realistycznie) i boki podstawki do poprawki.Kolorystyka marynatów powinna być zależna od zakonu jaki wybierzesz.Jeśli postanowiłeś stworzyć swój własny to masz pole do popisu.Rozplanuj jak ma wyglądać całość i co ma być cechą wspólną dla poszczególnych jednostek.Kolor czerwony na nakolannikach może dobrze się prezentować.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To WIPy? Wyglądają jak niedokończeni. Brak krawędziowania na czarnym pancerzu, srebrne rogi wyglądają słabo; przemaluj albo chociaż wycieniuj. Mógłbyś Też zrobić jaśniejsze oczy ( najlepiej oczywiście gdybyś poćwiczył OSL ) dodałoby to im trochę charakteru.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
object source lightningjamakot pisze:co znaczy OSL?
efekt świecenia
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: