12.06.2010 w Enklawie mroczne 1750
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
już uzupełniono, lepiej puźno niż wcaleMorrok pisze:Khumanor pisze:wydaję się że wymogi są dość duże więc nie przesadzajmy
a po drugie widzieliście chociaż raz moją armię pomalowaną? albo skończoną? nie mówię o dawnych czasach gdzie miałem pomalowane demony Khorna ( dużo pomógł kolega, z czego polalowałem mu 2 armie na 3/4 kafle ) i nurgla ( w tym wypadku był to zielony sprej + pędzel z błotne )
wszystko widać na 1 pościeMorrok pisze:doszla moja rozpa?
Wczoraj wysylalem
Przysłało mi mila z potwierdzeniem, a na liście mnie nie ma, więc coś szwankuje 1 post
no to dozo za kilka godzin
powodzenia
- Khuman
- Ciśnieniowiec
@Edit: wyniki napisał Thomas gdy się rozpisywałem i też pamiętam te 4 miejsca
osobiście zdobyłem 15 pkt z czego jestem zadowolony bo to była druga bitwa gdzie ziomek miał dziwną ksywę Baj czy jakoś tak ale grało się bezstresowo i z pomocą Zalewa rozgryźliśmy go niczym kebaba z kurczakiem
dziękuję wszystkim za przybycie i mam nadzieję że następnym razem będzie większa frekwencja
była miła atmosfera prawda, wszyscy między sobą ładnie współgrali i nie było większych za tarczek między graczami, co bardzo podniosło ogólne zadowolenie w śród uczestników, raduje to serce
pozdrawiam
ps.: następnym razem już będziemy wszystko oceniali, no i będzie "Ligowo" raczej, i mam nadzieję że nie doskwiera brak reszty wyników
osobiście zdobyłem 15 pkt z czego jestem zadowolony bo to była druga bitwa gdzie ziomek miał dziwną ksywę Baj czy jakoś tak ale grało się bezstresowo i z pomocą Zalewa rozgryźliśmy go niczym kebaba z kurczakiem
dziękuję wszystkim za przybycie i mam nadzieję że następnym razem będzie większa frekwencja
była miła atmosfera prawda, wszyscy między sobą ładnie współgrali i nie było większych za tarczek między graczami, co bardzo podniosło ogólne zadowolenie w śród uczestników, raduje to serce
pozdrawiam
ps.: następnym razem już będziemy wszystko oceniali, no i będzie "Ligowo" raczej, i mam nadzieję że nie doskwiera brak reszty wyników
No było fajnie. (Tak wiem inteligentny komentarz)
Pozdrowienia dla Dymitra, mam nadzieje że nie ma do mnie żalu
Szkoda że tak mało osób ale możemy się tłumaczyc że to dopiero początek turniejowania w enklawie.
I od następnych turniejów musi byc ocena malowania więc łapcie za pędzle.
A i bravo dla kumana! Też słyszałem że ten baj to niezły gracz a ty go tak potraktowaleś.
Szybkie 15-0 i na kebaba.
Pozdrowienia dla Dymitra, mam nadzieje że nie ma do mnie żalu
Szkoda że tak mało osób ale możemy się tłumaczyc że to dopiero początek turniejowania w enklawie.
I od następnych turniejów musi byc ocena malowania więc łapcie za pędzle.
A i bravo dla kumana! Też słyszałem że ten baj to niezły gracz a ty go tak potraktowaleś.
Szybkie 15-0 i na kebaba.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
sklepanie 15-0 jest wynikiem nie do powtórzenia!
i wciąż uważam, że wszystko co na litere S powinno być zbanowane...
moje refleksje:
bitwa 1. Thomas Bretonnia
Dużą lanca KotR ze 3 Errantów i grale. Do tego pegazy i łucznicy.
W pierwszej turze shadzi zabili (do spóły z assasinem) Pegazy, później było juz tylko lepiej. Głównie za sprawa DR któryz raz z +1A z kotła a inym razem z Assem (4A Manebane) rozjechali dwie lance Errantów
Dowiedziałem się też, że hydra z KB (kocioł) nie obawia się Grali...(no dobra to ja szarżowałem:D )
20:0
bitwa 2. Janiszek i DoW
rozpa standard 2 magów ( 2+Ward na magie i pika); Asarnil; Maneaterzy(2x) Duellisci (2x); Mengile
Zanim zdąrzył włożyć magów do meneli już było ich 10 (z 15) oraz dostali ChillWinda. później tym czarem lockowani (miałem dwa) stopniowo byli hydrą zaziewani. Smok z niewiadomych przyczyn wolał strzelać się z assassinem w lesie (ok, zionięcie ma z Siła 4) z gwiazdkami i 7 shadów. Asarnilowi się nie opłaciło...smok po wklepaniu mu 2W też sobie odpuścił. CoK rozjeżdzały sobie wrogą armie step by step. Ninja powrócił z drugiego końca stołu by efektownie dojechać maga jednego i Mengiila samego w sobie.
16:4
bitwa 3. Golonka Lizdardmen
Jak Qwa można wystawić 4 stedgadony (dwa enginy ancient i mały)?!
analnie gwałcony wszedzie gdzie mogłem starałe się ubić jakies punkty. Zgrany do zera pozbawiłem wroga Kowboja (dwie małe kuźnie) Ancienta (Hydra Power!) i Engine (gwardia go złamała!)ehh...
3:17 (chyba, bo już nie pamiętam)
bitwa 4. Golonka z Colą, Kuman z Red Bullem Toczek; Orcus; Grabz z Piastema burżuj Morrok z Okocimiem
Najgorsze... nikt nie miał czasu i jakoś nie pograliśmy czelendży lordów
Dzięki za turniej, było uroczo :*
ocena malowania...
i wciąż uważam, że wszystko co na litere S powinno być zbanowane...
moje refleksje:
bitwa 1. Thomas Bretonnia
Dużą lanca KotR ze 3 Errantów i grale. Do tego pegazy i łucznicy.
W pierwszej turze shadzi zabili (do spóły z assasinem) Pegazy, później było juz tylko lepiej. Głównie za sprawa DR któryz raz z +1A z kotła a inym razem z Assem (4A Manebane) rozjechali dwie lance Errantów
Dowiedziałem się też, że hydra z KB (kocioł) nie obawia się Grali...(no dobra to ja szarżowałem:D )
20:0
bitwa 2. Janiszek i DoW
rozpa standard 2 magów ( 2+Ward na magie i pika); Asarnil; Maneaterzy(2x) Duellisci (2x); Mengile
Zanim zdąrzył włożyć magów do meneli już było ich 10 (z 15) oraz dostali ChillWinda. później tym czarem lockowani (miałem dwa) stopniowo byli hydrą zaziewani. Smok z niewiadomych przyczyn wolał strzelać się z assassinem w lesie (ok, zionięcie ma z Siła 4) z gwiazdkami i 7 shadów. Asarnilowi się nie opłaciło...smok po wklepaniu mu 2W też sobie odpuścił. CoK rozjeżdzały sobie wrogą armie step by step. Ninja powrócił z drugiego końca stołu by efektownie dojechać maga jednego i Mengiila samego w sobie.
16:4
bitwa 3. Golonka Lizdardmen
Jak Qwa można wystawić 4 stedgadony (dwa enginy ancient i mały)?!
analnie gwałcony wszedzie gdzie mogłem starałe się ubić jakies punkty. Zgrany do zera pozbawiłem wroga Kowboja (dwie małe kuźnie) Ancienta (Hydra Power!) i Engine (gwardia go złamała!)ehh...
3:17 (chyba, bo już nie pamiętam)
bitwa 4. Golonka z Colą, Kuman z Red Bullem Toczek; Orcus; Grabz z Piastema burżuj Morrok z Okocimiem
Najgorsze... nikt nie miał czasu i jakoś nie pograliśmy czelendży lordów
Dzięki za turniej, było uroczo :*
ocena malowania...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2010, o 19:40 przez Dymitr, łącznie zmieniany 1 raz.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
oops! pomyłka, edited
Przypominam, że otwarta jest rekrutacja do klubu WKS Great Weapon!
Poza osobami które się zgłosiły nie omówilismy reszty. więc ktos chetny?
Przypominam, że otwarta jest rekrutacja do klubu WKS Great Weapon!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
bez WKS bardziej się podobaDmtrij pisze:Przypominam, że otwarta jest rekrutacja do klubu WKS Great Weapon!
już mam napisane w "Lokalizacji" i nie zmienię