Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Prosze o zmiany klubu graczom:
id: 1598 Łukasz Dymitr Mirytiuk
id: 3156 Daniel Khumanor Kuźma (i połączyć z id 3129 - ta sama osoba)
id: 3082 Tomasz Thomas Jędryszczak
id: 2137 Łukasz Golonka
id: 1908 Maciej Rick Szawica
id: 3524 Marcin Kempa Kępa
na "WKS Great Weapon"
za niedługo będzie więcej
id: 1598 Łukasz Dymitr Mirytiuk
id: 3156 Daniel Khumanor Kuźma (i połączyć z id 3129 - ta sama osoba)
id: 2137 Łukasz Golonka
id: 1908 Maciej Rick Szawica
id: 3524 Marcin Kempa Kępa
na "WKS Great Weapon"
za niedługo będzie więcej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Zmiany tradycyjnie wprowadza org, ale Szmajson pisał już do mnie w tej sprawie, więc "erwyfing iz anda kontrol".Ziemko pisze:Krzychu, 6te miejsce na Master Blasterze, nie zajal zaden Krzysztof PAsowicz, tylko Pasiak - Pawel Paszek. Zmienisz to prosze?

Zmiany "personalne" powprowadzam najprawdopodobniej jutro, dziś już padam na nos.
31.05 na turnieju w Smoku 4 miejsce nie zajął niejaki
ID 3583 Michał Gremli . Łaziska Górne -
tylko ID 3055 Grzegorz John
Byłbym wdzięczny za zamianę. Proszę tez do ID 3055 wpisać mój nick z forum "Gremli"
P.S. ID 3583 i 3582 są do usunięcia moim zdaniem gdyż są moim alter ego
.
ID 3583 Michał Gremli . Łaziska Górne -
tylko ID 3055 Grzegorz John
Byłbym wdzięczny za zamianę. Proszę tez do ID 3055 wpisać mój nick z forum "Gremli"
P.S. ID 3583 i 3582 są do usunięcia moim zdaniem gdyż są moim alter ego

Ja tu tylko sprzątam.
Zmiany personalne gotowe.
Gremli, o poprawkę w wynikach musisz uderzyć do osoby wysyłającej wyniki.
Łączenia kont przeprowadza Adeon - zbiorę Wasze postulaty w kupę, zarówno te z forum jak i z PMek, i podeślę mu.
Gremli, o poprawkę w wynikach musisz uderzyć do osoby wysyłającej wyniki.
Łączenia kont przeprowadza Adeon - zbiorę Wasze postulaty w kupę, zarówno te z forum jak i z PMek, i podeślę mu.
Gotowe, tylko Thomas ma nieco inne ID.Dmtrij pisze:Prosze o zmiany klubu graczom:(...)

prosze o scalenie kont: 2748 i 3116 (jesli to niemozliwe, to o usuniecie 3116)
prosze o zmiane nazwiska gracza o ID: 1559 na "Moraś".
prosze o zmiane nazwiska gracza o ID: 1559 na "Moraś".
2306 Sebastian Mejer, proszę o zmianę nicku na Sebol.
Witajcie jakiś czas temu zapisałem się do ligi pod nr 3464 dziś przez przypadek zobaczyłem, że ktoś mnie wpisał pod nr 3538 czy można jeden z tych numerów usunąć i zostawić tylko jeden:)
Zaznaczam tego nr 3538 ja nie zakładałem nie wiem skąd się wzioł
Prosił bym o dodanie nazwiska Niedzielski do nr 3464
Zaznaczam tego nr 3538 ja nie zakładałem nie wiem skąd się wzioł
Prosił bym o dodanie nazwiska Niedzielski do nr 3464

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
2829 Klub "True Legion"
hej
ID 3560, Michał Nawrot-> proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
ID 3197, Tomasz Kowalczyk -> proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
ID 3637 i 3638, Piotr Sołyszko -> proszę o scalenie kont
ID 3512, Jasio "Jaś" -> proszę o zmianę nazwiska na Wiśniewski
Dziękuje i pozdrawiam
Lucas
ID 3560, Michał Nawrot-> proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
ID 3197, Tomasz Kowalczyk -> proszę o zmianę klubu na Animosity Szczecin
ID 3637 i 3638, Piotr Sołyszko -> proszę o scalenie kont
ID 3512, Jasio "Jaś" -> proszę o zmianę nazwiska na Wiśniewski
Dziękuje i pozdrawiam
Lucas
Spokojnie, decyduje data nadesłania wyników. 
Byłem na urlopie, Adeona coś zatrzymało z aktualką w tym czasie. W tamtym tygodniu wyskoczyło parę innych rzeczy do zrobienia. W tym tygodniu bedzie pierwsza aktualka po "przerwie urlopowej". Musze zdążyć przed weekendem, bo w sobotę mamy turniej u siebie, więc znowu miałbym problem z terminowym zaktualizowaniem.

Byłem na urlopie, Adeona coś zatrzymało z aktualką w tym czasie. W tamtym tygodniu wyskoczyło parę innych rzeczy do zrobienia. W tym tygodniu bedzie pierwsza aktualka po "przerwie urlopowej". Musze zdążyć przed weekendem, bo w sobotę mamy turniej u siebie, więc znowu miałbym problem z terminowym zaktualizowaniem.

HELL YEAH.
Aktualka powakacyjna gotowa. Przepraszam, ze trochę to trwało, ale też nazbieralo się plików. Jak ktoś nie widzi swojego turnieju, to znaczy że coś źle zrobił z plikiem.
Niestety, szczegółowe instrukcje o błędach wyślę dziś lub w niedzielę, bo minutę po wygenerowaniu rankingu zadzwonili pracownicy, że ukradziono nam (po raz drugi w ciągu 2 tygodni) kable do studni głębinowych. Dlatego jeszcze nie napisałem co trzeba poprawić w plikach - nadrobię to i dziękuję za zrozumienie.
Dobrejnocy.
Aktualka powakacyjna gotowa. Przepraszam, ze trochę to trwało, ale też nazbieralo się plików. Jak ktoś nie widzi swojego turnieju, to znaczy że coś źle zrobił z plikiem.
Niestety, szczegółowe instrukcje o błędach wyślę dziś lub w niedzielę, bo minutę po wygenerowaniu rankingu zadzwonili pracownicy, że ukradziono nam (po raz drugi w ciągu 2 tygodni) kable do studni głębinowych. Dlatego jeszcze nie napisałem co trzeba poprawić w plikach - nadrobię to i dziękuję za zrozumienie.
Dobrejnocy.