Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Robson to istny nolife. Tam prowadzi dyskurs i jeszcze tu z Żabą polemike wykłada 

nadrabiam
3 miechy braku aktywności i świat o nie zapomniał
nawet Ziemas nie widzi mnie już w żadnym składzie
nawet paraskładzie
swiat się skończył
3 miechy braku aktywności i świat o nie zapomniał

nawet Ziemas nie widzi mnie już w żadnym składzie

nawet paraskładzie
swiat się skończył

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
nom...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
sorry miało być, że za miesiąc... 
spotykamy sie w 16-stu na Okęciu w dniu wyjazdu i tam podejmiemy ostateczne decyzje.

spotykamy sie w 16-stu na Okęciu w dniu wyjazdu i tam podejmiemy ostateczne decyzje.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Gdyby za Robsona wszedl Pasiak z WE to bym to by byl moj drim team, no ale coz widac Pawel jest za slaby 

Gdyby De były do niszczenia a nie do remisowania jak na Euro to We byłyby niezbędne a tak...
Podobnie Shino/Lucas i TK padły ofiarą sposobu dobierania przeciwników - nie mamy drugiej armii pod defensy
a i do ostatniej chwili ważyły się losy DE - generalnie tylko dzięki silnemu wsparciu moralnemu od pozostałych członków teamu zostały w składzie
Ż.
Podobnie Shino/Lucas i TK padły ofiarą sposobu dobierania przeciwników - nie mamy drugiej armii pod defensy

a i do ostatniej chwili ważyły się losy DE - generalnie tylko dzięki silnemu wsparciu moralnemu od pozostałych członków teamu zostały w składzie

Ż.
Pasiak nie jest za słaby, po prostu chcieliśmy zobaczyć jak whine'ujesz.Ziemko pisze:Gdyby za Robsona wszedl Pasiak z WE to bym to by byl moj drim team, no ale coz widac Pawel jest za slaby
Jak widziasz Kacper się nie myliłem. Wystarczy kierować się dobrem Polski i wybrać skład możliwie najbardziej merytorycznie. Ustalanie z góry "persona non grata" jest z czapy z kilku powodów - tym bardziej że tymi osobami są Top1, Top2 i Top5 Ligi.swieta_barbara pisze:Mysle, ze sie mylisz, ale mam nadzieje, ze ja sie myle.Dalmar pisze:Myślę, że Panowie z obecnego Top4 dadzą szansę na pre-ETC każdemu dobremu graczowi i wybiorą tych naj.. nawet jeśli będą z Jeźdzców Hardkoru czy dowolnego innego klubu. Szkoda że nie każdy tak potrafi
No trzeba przyznać, że skład wygląda zajebiście dobrze. Jak wyglądały eliminacje? O ile rzecz jasna się odbyły.
Oficjalnie? Tak jak w regulaminie ligi.ksch pisze:No trzeba przyznać, że skład wygląda zajebiście dobrze. Jak wyglądały eliminacje? O ile rzecz jasna się odbyły.
Nieoficjalnie ludzie się przeprowadzali, żenili, grali w starcrafta, pracowali, leżeli brzuchem do góry bo upał, oraz wiele, wiele innych. No i Dębek wziął pamperki.
Darek, skupmy się na tegorocznej imprezie. Strupy będziemy mogli sobie jeszcze podrapać po tym ETC - jak temat przeżył rok, to przeżyje i dwa.Dalmar pisze:Jak widziasz Kacper się nie myliłem. Wystarczy kierować się dobrem Polski i wybrać skład możliwie najbardziej merytorycznie. Ustalanie z góry "persona non grata" jest z czapy z kilku powodów - tym bardziej że tymi osobami są Top1, Top2 i Top5 Ligi.
Wielkie dzięki za info - od razu wiele spraw się wyjaśniło