powiedz ze pojedziecie tydzień później... trupy jeszcze będą leżeć ;pJagal pisze:Szlag... ja chyba swojej kobiecie obiecałem grunwald w tym roku... niedobrze niedobrze, trzeba bedzie poczarowac
Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Re: Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
ale co chcieliscie jechac jako widzowie? jezeli tak to nie warto 10000000 ludzi bedzie caly dzien stac na sloncu rzeby ze sporej odleglosci ogladac bitwe ktora potrwa godzinke... a potem caly wieczor deda stac w korkach rzeby sie wyrwac z tego tloku...Jagal pisze:Szlag... ja chyba swojej kobiecie obiecałem grunwald w tym roku... niedobrze niedobrze, trzeba bedzie poczarowac
Ale chyba na 600 lecie bitwy to będzie jakaś lepsiejsza bitewka co ;>? ktos był moze i sie wypowie tak ciut offtopując :>?Niko pisze:ale co chcieliscie jechac jako widzowie? jezeli tak to nie warto 10000000 ludzi bedzie caly dzien stac na sloncu rzeby ze sporej odleglosci ogladac bitwe ktora potrwa godzinke... a potem caly wieczor deda stac w korkach rzeby sie wyrwac z tego tloku...Jagal pisze:Szlag... ja chyba swojej kobiecie obiecałem grunwald w tym roku... niedobrze niedobrze, trzeba bedzie poczarowac
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Michał pisze:Termin jest taki a nie inny, ponieważ wtedy wolny był Cedron.
Dementuje pogłoski, żebyśmy brali łapówki albo robili to pod kogoś (pozdro Ksch )
Naprawdę nie ma tu żadnego spisku.
Legion na bank rezerwuje górę jednego domku Btw czy takie rezerwacje zgłaszamy oddzielnie? Bo wiecie - rozpiskę się jeszcze dotestuje i wyśle zapewne później, a że nocleg będzie potrzebny to rzecz pewna I to nawet dwa noclegi.
Fajnie, że daliście na bitwę 3h i zostały 2350.
Jak pisałem w pierwszym temacie będę na 100% i postaram się ogarnąć tych moich leni z Ink.
Ja też poproszę o rezerwację domku - na razie są 4 osoby pewne z Ink. i myślę, że z Ordinem i innymi znajomymi na pewno cały domek się zapełni.
Jak pisałem w pierwszym temacie będę na 100% i postaram się ogarnąć tych moich leni z Ink.
Ja też poproszę o rezerwację domku - na razie są 4 osoby pewne z Ink. i myślę, że z Ordinem i innymi znajomymi na pewno cały domek się zapełni.
czy możecie też sprawić, żeby nie było zbyt duzych upałów? Bo to warunek dojazdu, niestety, a tak strrrrasznie mi zależy, żeby przyjechać
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Spokojnie, jesteśmy w Polsce – jak będę miał urlop to pogoda na pewno się spieprzy…Yudokuno pisze:czy możecie też sprawić, żeby nie było zbyt duzych upałów? Bo to warunek dojazdu, niestety, a tak strrrrasznie mi zależy, żeby przyjechać
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Scimi, zaczynaj chłodzić
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=720
Kurde, właśnie.Druchii pisze:Scimi, zaczynaj chłodzić
Ja poporoszę Łomżę niepasteryzowaną. W Warszawie tego nie mają.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Andrzejku, skrzynka na dwoch ?
Przynajmniej jeden domek dla Śląskiej Reprezentacji Imprezowaej
na 100% będziemy w 5 osób z Bielska-Białej duużo wcześniej, Cosmo i reszta ekipy pewnie też, więc jeden domek już można nam załątwić, do końca tygodnia się odezwę na PM z dokładną liczbą ludzi i terminem
na 100% będziemy w 5 osób z Bielska-Białej duużo wcześniej, Cosmo i reszta ekipy pewnie też, więc jeden domek już można nam załątwić, do końca tygodnia się odezwę na PM z dokładną liczbą ludzi i terminem
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
tak sie dziwnie sklada ze majaSiweusz pisze: Ja poporoszę Łomżę niepasteryzowaną. W Warszawie tego nie mają.
Spoko, ja właśnie wtedy mam urlop, więc znając nasze szczęście będzie zimno, deszcz, deszcz ze śniegiem i zamiecie.Laik pisze:Spokojnie, jesteśmy w Polsce – jak będę miał urlop to pogoda na pewno się spieprzy…Yudokuno pisze:czy możecie też sprawić, żeby nie było zbyt duzych upałów? Bo to warunek dojazdu, niestety, a tak strrrrasznie mi zależy, żeby przyjechać
W ogóle, to miałem plana, bo ktoś zapodał plotę ze wstępnym terminem Draconu na 10 - 11 lipca, i bardzo fajnie mi się to komponowało z urlopem (130 km od Wejherowa). Obecny termin komponuje mi się bardzo nie-fajnie.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
KrzysiekW pisze:Spoko, ja właśnie wtedy mam urlop, więc znając nasze szczęście będzie zimno, deszcz, deszcz ze śniegiem i zamiecie.Laik pisze:Spokojnie, jesteśmy w Polsce – jak będę miał urlop to pogoda na pewno się spieprzy…Yudokuno pisze:czy możecie też sprawić, żeby nie było zbyt duzych upałów? Bo to warunek dojazdu, niestety, a tak strrrrasznie mi zależy, żeby przyjechać
Ja będę.
Powodzie, huragany, trąby powietrzne gwarantowane.
"However," Jedy said, brightening up a little, "we haven't had an earthquake lately."
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.